Brajan Ostin Grin potpuno slomljen: Moj košmar nagovestio je razvod

Brajan Ostin Grin potpuno slomljen: Moj košmar nagovestio je razvod

Autor: | 19/05/2020

0

Već nekoliko nedelja nagađa se da Megan Foks i Brajan Ostin Grin imaju trzavice u braku, te da pokušavaju da pronađu najbolje rešenja za oboje. Ipak, nije im pošlo za rukom da pronađu zajednički jezik pa su rešili da stave tačku na brak dug deset godina. Ove loše vesti potvrdio je glumac koji se proslavio u seriji “Beverli Hils 90210”, koji je priznao da je odluka o razvodu bila suprugina.

Megan Foks i Brajan Ostin Grin stavili tačku na desetogodišnji brak

Prilikom javljanja u emisiju „With Brian Austin Green“ glumac je progovorio o ljubavnim problemima .

– Imao sam ružan san o tome da se moja supruga, koja je tri nedelja bila odsutna zbog snimanja novog projekta, vratila kući i rekla da želi razvod. Prepričao sam ga Megan, ali ona je tvrdila da je sve to samo ružan san i da je sve u redu.. Ipak kada se vratila sa snimanja, nije bila baš svoja. Bila je hladna i bilo je jasno da se nešto događa. Dao sam joj malo vremena, misleći kako je sve to zbog puta i promene okoline – nastavio je pa otkrio da mu je supruga potom saopštila da želi razvod.

Pročitajte: Druga strana medalje - Megan Foks je zbog svoje lepote doživela nervni slom i brojne psihičke probleme

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on Jan 26, 2018 at 7:47pm PST

Pročitajte: Traži pet miliona dolara: Megan Foks tužila menadžerku Breda Pita za prevaru

– Rekla je da se vratila kao potpuno druga osoba, da je na snimanju shvatila kako joj sloboda prija i kako bi želela da sve prekine. Bio sam ljut i šokiran, ali pokušao sam da ostanem pribran jer nije ona kriva što se tako oseća. Na kraju, ipak je bila potpuno iskrena sa mnom – jadao se četrdesetšestogodišnji glumac.

Supružnici koji su se venčali 2010. godine, a u vezu uplovili šest godina ranije, dogovorili su se da će sebi dati prostora i vremena da o svemu razmisle. Najviše zbog njihova tri sina. Neko vreme živeli su na dve adrese i jednako viđali decu. Brajan je nosio venčani prsten, ali se on na Megan nije mogao videti

Odlučili su da se rastanu mirno, bez skandala i ružnih reči.

– Izgradili smo divnu porodicu i odlučili da to ne želimo da izgubimo. Želimo da zauvek budemo prijatelji i zajednički odgajamo decu. Ići ćemo zajedno na godišnji odmor i maksimalno ćemo se fokusirati na decu - dodao je Ostin, koga su ranije, u jeku glasina o razvodu, mogli videti kako sa Megan brine o deci. Izgleda da je ta briga bila najvažnija spona među njima.

Pročitajte: Megan Foks dizajnirala seksi rublje: Isprobala sam već na svom suprugu i sviđa mu se

Istakao je da se između njega i Megan nije isprečila treća osoba, a glasine o njenoj navodnoj vezi sa reperom Mašinom Ganom Kelijem je prokomentarisao:

– Nikada ga nisam video, ali Megan i ja smo razgovarali o njemu i oni su u ovom trenutku prijatelji. Zbog stvari koje mi je ispričala mogu da kažem da je zaista dobar momak. Uvek je znala dobro da proceni. Ne želim da ljudi misle da su oni zli, a ja žrtva u ovoj priči, jer to nije istina. Ovo nije ništa novo za nas.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti