Iznenadiće vas kako izgleda reper zbog koga je Megan Foks ostavila Brajana

Iznenadiće vas kako izgleda reper zbog koga je Megan Foks ostavila Brajana

Autor: | 21/05/2020

0

Megan Foks i Brajan Ostin Grin razvode se posle deset godina braka. Iako se već neko vreme šuškalo da imaju trzavice u braku, oni koji su bliski paru tvrde da je razlog razvoda tridesetogodišnji reper Mašin Gan Keli.

Par se navodno upoznao na snimanju Meganinog novog filma "Midnight In The Switchgrass", a kasnije su viđeni kako zajedno napuštaju jedan restoran. Zvezda serije "Beverli Hils" potvrdila je da se Megan promenila kada se vratila sa snimanja pomenutog filma.

Paparaci su Megan uslikali s reperom

- Ružno sam sanjao da se moja supruga, koja je tri nedelja bila odsutna zbog snimanja novog projekta, vratila kući i rekla da želi razvod. Prepričao sam ga Megan, ali ona je tvrdila da je sve to samo ružan san i da je sve u redu. Ipak kada se vratila sa snimanja, nije bila baš svoja. Bila je hladna i bilo je jasno da se nešto događa. Dao sam joj malo vremena, misleći kako je sve to zbog puta i promene okoline - rekao je Brajan Ostin Grin prilikom javljanja u emisiju „With Brian Austin Green“, a potom je i otkrio da mu je supruga onda saopštila da želi razvod.

Pročitajte: Druga strana medalje – Megan Foks je zbog svoje lepote doživela nervni slom i brojne psihičke probleme

- Rekla je da se vratila kao potpuno druga osoba, da je na snimanju shvatila kako joj sloboda prija i kako bi želela da sve prekine. Bio sam ljut i šokiran, ali pokušao sam da ostanem pribran jer nije ona kriva što se tako oseća. Na kraju, ipak je bila potpuno iskrena sa mnom - jadao se četrdesetšestogodišnji glumac.

Brajan je tom prilikom istakao da smatra da je reper dobar momak, ali i da između njega i Megan postoje samo prijateljske emocije.

Pročitajte: Megan Foks dizajnirala seksi rublje: Isprobala sam već na svom suprugu i sviđa mu se

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Machine Gun Kelly (@mgkspainofficial) on May 20, 2020 at 1:12pm PDT


- Nikada ga nisam video, ali Megan i ja smo razgovarali o njemu i oni su u ovom trenutku prijatelji. Zbog stvari koje mi je ispričala mogu da kažem da je zaista dobar momak. Uvek je znala dobro da proceni. Ne želim da ljudi misle da su oni zli, a ja žrtva u ovoj priči, jer to nije istina. Ovo nije ništa novo za nas.

Ko je Mašin Gan Keli, momak koji je zaveo jednu od najlepših žena sveta

Njegovo pravo ime je Kolson Bejker, rođen je u Teksasu, a u muzičke vode otisnuo se još kao tinejdžer. Pod umetničkim imenom Mašin Gan Keli 2006. godine izdao je svoj prvi album, a oprobao se i u glumi. Dobio je nekoliko manjih uloga u filmovima „Beyond the Lights“, „Roadies“ i „Nerve“.

Megan Foks i Brajan Ostin Grin rastali su se bez ružnih reči

Supružnici koji su se venčali 2010, a u vezu uplovili šest godina ranije, dogovorili su se da će sebi dati prostora i vremena da o svemu razmisle. Najviše zbog njihova tri sina. Neko vreme živeli su na dve adrese i podjednako viđali decu. Brajan je nosio venčani prsten, koji se na Megan nije mogao videti

- Izgradili smo divnu porodicu i odlučili da to ne želimo da izgubimo. Želimo da zauvek budemo prijatelji i zajednički odgajamo decu. Ići ćemo skupa na godišnji odmor i maksimalno ćemo se fokusirati na decu - dodao je Ostin, koga su ranije, u jeku glasina o razvodu, mogli videti kako sa Megan brine o deci.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram