Sve nade Brajana Ostina Grina pale u vodu: Megan Foks podnela papire za razvod

Sve nade Brajana Ostina Grina pale u vodu: Megan Foks podnela papire za razvod

Autor: | 27/11/2020

0

Megan Foks razvodi se i zvanično od supruga Brajana Ostina Grina, prenose strani mediji. Iako već neko vreme izlazi sa novim momkom, reperom Mašinom Ganom Kelijem, sada je definitivno rešila da na svoj brak stavi tačku. Naime, glumica je zvanično podnela papire za razvod braka, nakon čega se na crvenom tepihu pojavila sa svojim novim emotivnim partnerom.

Pročitajte: Brajan Ostin Grin kipti od besa - Megan Foks upoznala decu sa novim dečkom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)

Brajan i Megan upoznali su se 2004. godine na snimanju jedne serije, kada je ona imala samo osamnaest godina, zbog čega je glumac u početku bio u nedoumici. Verili su se 2008. nakon čega su raskinuli veridbu, da bi se 2010. venčali na romantičnoj ceremoniji na Havajima. Sada je njihovoj turbulentnoj ljubavnoj priči definitivno došao kraj.

Jonathan Leibson Getty Images for Ferrari North America via Guliver

Iako je odnos bio buran, Megan se zaljubila u svog novog partnera, repera Mašin Gan Kelija, koji joj je pažnju privukao tokom saradnje na snimanju "Midnight in the Switchgrass". Reper je kasnije priznao da mu se ona dopadala, ali da za prvi korak nije imao hrabrosti, te da ga je Megan napravila prva.

Ljubav sa mladim reperom postala je jača od svega, što je dovelo do konačne odluke, Megan Foks razvodi se i zvanično, iako sa suprugom ne živi već neko vreme. Sa druge strane, ova odluka porazila je Brajana, koji se nadao da ipak postoji šansa da on i Megan spasu svoj brak.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreas Rentz Getty Images for Paramount Pictures International via Guliver

Pročitajte još

Najnovije vesti