Megan Foks je definitivno pala u zaborav: Brajan Ostin Grin u zagrljaju ove lepotice (foto)

Megan Foks je definitivno pala u zaborav: Brajan Ostin Grin u zagrljaju ove lepotice (foto)

13/01/2021

0

Megan Foks javnost je šokirala kada je na kocku stavila svoj brak i uplovila u vezu sa Mašin Gan Kelijem. Ipak, glumica je tada tvrdila da je reč o njenoj srodnoj duši i odlučila da i zvanično stavi tačku na brak sa Brajanom Ostinom Grinom, podnevši zahtev za razvod.

I dok je Megan uživala u zagrljaju svog mlađeg partnera, Brajan se fokusirao na decu i čekao da mu se njegova trinaest godina mlađa supruga vrati.

Pročitajte: Sve nade Brajana Ostina Grina pale u vodu - Megan Foks podnela papire za razvod

Jonathan Leibson Getty Images for Ferrari North America via Guliver

– Imali smo divnu petnaestogodišnju vezu, imamo troje dece, mnogo toga smo prošli zajedno. – rekao je on.

– Trenutno nam se putevi mimoilaze, a ona je na svom putu srećna. Važno je da je brižna prema deci i da ima majčinsku odgovornost – rekao je glumac stranim medijima o svojoj suprugi.

Sada je konačno došao trenutak i da ostavljeni holivudski zavodnik nađe svoju sreću. Naime nova devojka Brajana Ostina Grina objavila je njihovu zajedničku fotografiju na "Instagramu" i tako obavestila javnost da je Megan Foks pala u zaborav.

Nova devojka Brajana Ostina Grina je atraktivna plesačica Šarna Burges, zvezda šou-a "Ples sa zvezdama". Šarna je sušta suprotnost Megan, plavuša sa ljupkim licem, koja je osvojila srce glumca.

Paparaco je Brajana i Šarnu prvi put fotografisao uoči katoličkog Božića, a sada je ona odlučila da javnosti otkrije da su njih dvoje ipak u ljubavi.

Pročitajte: Razvod na čekanju - Megan Foks i Brajan Ostin Grin ipak ostaju zajedno?

Reakcija Brajanove bivše supruge još uvek nije poznata, ali mnogi se pitaju šta o ovoj vezi misli Megan Foks.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Teodora Vuković Kevin Winter,Getty Images for Fox via Guliver