Decu Žarka Lauševića malo ko zna: Iz dva braka ima ih troje, ćerke su nasledile mnogo od njega FOTO

Decu Žarka Lauševića malo ko zna: Iz dva braka ima ih troje, ćerke su nasledile mnogo od njega FOTO

Autor: | 13/05/2023

0

Deca Žarka Lauševića misterija za javnost

Asja je najstarije dete Žarka Lauševića i njegove prve supruge Maje. Pored Asje, par ima i sina Dušana, a Žarko iz drugog braka sa Anitom ima ćerku Janu.

Ni jedno do troje dece Žarka Lauševića nisu skloni medijskom eksponiranju i o njima se malo zna.

Poznato je da se Asja bavi fotografijom, a na njenim slikama često se mogu videti predeli iz Crne Gore, rodne zemlje njenog oca. Tamo je upoznala i sadašnjeg supruga, muzičara Nikolu Boškovića. Oni su se venčali 2014. godine, a potom su se preselili u Ameriku, gde je Asja provela najveći deo svog detinjstva, a gde i danas žive.

Pročitajte: Serija o Žarku Lauševiću oživela tragediju iz prošlosti - Evo šta je supruga Maja izjavila dva dana posle ubistva

Facebook

 

Sin Dušan je doktorirao i bavi se umetnošću, a za najmlađu Janu kažu da je slika i prilika svog oca, a poznato je da se u inostranstvu bavi medijima. Inače svo troje dece Žarka Lauševića žive i rade u Americi.

Pre nekoliko godina pojedini mediji pisali su o Jani kao o uspešnoj studentkinji, koja likom dosta podseća na slavnog tatu. Ko je „zavirio“ na njene profile na društvenim mrežama, lako je mogao da zaključi da je Jana Laušević veliki ljubitelj životinja, naročito pasa. Osim toga, u slobodno vreme radila je kao instruktor plivanja za decu.

Pročitajte: Tajna čuvana 30 godina - Ovo je ISTINA O VEZI Žarka Lauševića i Jami, pevačica sve otkrila

Instagram

 

Podestimo,najveća tragedija u životu Žarka Lauševića desila se kobne noći između 30. i 31. jula 1993. godine kada je glumac ubio Dragora Pejovića (20) i Radovana Vučinića (19), a Andriju Kažića ranio u predelu genitalija, nedaleko od podgoričkog kafića nakon tuče.

Prema tadašnjim navodima medija, do sukoba je došlo kada su Laušević i njegov stariji brat Branimir napadnuti. Tom prilikom je Žarko pucnjima iz svog pištolja usmrtio napadače. Nakon incidenta, osuđen je na 15 godina zatvora za dvostruko ubistvo. Ova presuda je nakon žalbi potvrđena 1994. godine, a zatvorsku kaznu je izdržavao u Spužu i Požarevcu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Vesna Lalić

Slične Vesti

Najnovije vesti