Žarko Laušević iskreno o supruzi: Anita je samo došla i rekla "Razvodim se"

Žarko Laušević iskreno o supruzi: Anita je samo došla i rekla "Razvodim se"

Autor: | 22/03/2021

0

Supruga Žarka Lauševića, Anita, njegova je najveća podrška i oslonac, a glumac je za domaće medije otkrio detalj koji javnost do sada nije znala. Naime, Žarko i Anita u braku su dugi niz godina, a upoznali su se na snimanju filma “Boj na Kosovu”. Njihova ljubavna priča počela je kao na filmu, a iako su oboje bili već u braku, desila se ljubav na prvi pogled. 

Pročitajte: Ljubav jača od svih problema - Ovako izgleda supruga Žarka Lauševića (foto)

Izvor:Gloria.rs/M.G., Foto:ATA images, Instagram

 

Žarko se odmah zljubio u Anitu, ali je odlučio da sačuva brak koji je tada imao sa Majom. Anita se zatim udala, rodila devojčicu, ali su se njen i Žarkov život ponovo ukrstili i povezali.

- Bila je ponovo Anita. Da, nama se desila ljubav. Sreli smo se na snimanju filma "Boj na Kosovu". Ona je maskerka. Shvativši da ja ipak želim da sačuvam svoj brak, ona se tada udala i rodila ćerku. Andreu. Bez "ј"  - pisao je o svojoj supruzi Žarko u knjizi "Godina prođe, dan nikad" i dodao kako je njihova ljubav i počela.

Pročitajte: Žarko Laušević operisan - Evo kako se glumac oseća posle hirurškog zahvata

- Dolazi otmena, visoka, lepa. "Razvodim sе", reče mi danas - kratko je glumac opisao njihovu ljubav. A ovih dana supruga Žarka Lauševića odlučila je da sa njim dođe u Srbiju. Naime, jednu od glavnih uloga u novoj domaćoj seriji "Kalkanski krugovi" igra Žarko, koji je na snimanje serije stigao iz Amerike, gde živi skoro 20 godina. Kako piše "Kurir", društvo tokom tri meseca boravka na snimanju u Srbiji pravila mu je upravo supruga Anita, koja je profesionalni šminker.

Anita je rođena u Ljubljani, a s Lauševićem ima ćerku Janu. Glumčeva supruga radila je na veoma popularnim projektima i sarađivala je s velikim zvezdama Holivuda, poput Leonarda Dikaprija i Kejt Vinslet.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin