Bila je tu kad je bilo najteže: Po izlasku iz zatvora Žarko Laušević utočište je pronašao u domu ove poznate glumice (foto)

Bila je tu kad je bilo najteže: Po izlasku iz zatvora Žarko Laušević utočište je pronašao u domu ove poznate glumice (foto)

Autor: | 10/06/2022

0

Podrška Žarka Lauševića po izlasku iz zatvora bila je ova poznata glumica

„Padre, idiote!“, nova knjiga Žarka Lauševića, kao i prethodni naslovi koje je napisao, privukla je ogromnu pažnju javnosti. U četvrtom nastavku svoje ispovesti, koja ima zajednički naziv „Dnevnik jedne robije“, glumac piše o prvim danima na slobodi, posle četiri godine i sedam meseci provedenih u zatvoru.

Pročitajte: Slučajnost ne postoji - Ovi datumi otkrivaju neverovatnu priču Žarka i Anite Laušević

Vladimir Radojčić

 

Žarko Laušević utočište pronalazi u Beogradu, u kući svoje prijateljice, glumice Cvijete Mesić.

„Knjigu sam doživela kao vrstu omaža glumcima, kolegama, umetnicima... i ostalima... ljudima, i svi imaju svoje (važne) uloge na ovoj tvojoj pozornici života. Ali ipak, ono što čitaoca najviše zadivljuje je tvoja hrabrost da bespoštedno ispričaš svoju priču, istinito i bez ulepšavanja. Ta istinitost izbija iz svake stranice i drži čitaoca prikovanog za radnju, jer se usuđuješ da izneseš i najintimnije detalje svog života. Mislim da to ne može svako. Samo posebni ljudi. A takavi si ti, Žarko. Zato je knjiga za mene doživljaj bez presedana. Hvala ti“, reči su Cvijete Mesić, koje se mogu pročitati u pogovoru knjige „Padre, idiote!“.

Pročitajte: Izrasla je u pravu lepoticu - Ovo je ćerka Žarka Lauševića i udata je za ovog muzičara (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Priznata umetnica, koja ovog leta puni 74 godine, u karijeri je ostvarila na desetine zapaženih pozorišnih uloga, a publika je poznaje i iz brojnih televizijskih serija, uključujući aktuelnu „Tajne vinove loze“.

Poslednjih godina Cvijeta Mesić se posvetila makrobiotici, predsednica je Udruženja makrobiotičara Srbije.

‒ Makrobiotika mi je donela potpuno novu perspektivu kroz koju sagledavam život, prioritete, prirodu, planetu i u krajnjoj liniji odgovore na pitanja ko smo, odakle smo došli, kuda idemo, zašto smo ovde. Shvatila sam i naučila da smo sami odgovorni za sve što nam se događa ‒ izjavila je jednom prilikom, dodajući da ju je makrobiotika naučila da bude zahvalna za svu hranu koju dobija, ali i za sve dobro i loše u životu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti