Neverovatna sudbina supruge Nikole Jokića: Natalija je beba sa čuvene fotografije koja u naručju majke beži od rata FOTO

Neverovatna sudbina supruge Nikole Jokića: Natalija je beba sa čuvene fotografije koja u naručju majke beži od rata FOTO

Autor: | 15/06/2023

0

Natalija Jokić je beba sa čuvene fotografije koja je rasplakala Srbiju

Posle osvajanja košarkaškog trona sa klubom „Denver nagets“ Nikola Jokić dospeo je u centar medijskog interesovanja, a pažnja svetske javnosti podjednako je usmerena i na našeg asa, i na njegovu porodicu, koja mu pruža bezuslovnu podršku.

Ćerka Ognjena i supruga Natalija „ukrale su šou“, a komplimenti na račun simpatične plavuše ne prestaju da se nižu.

Profimedia

 

Natalija i Nikola upoznali su se još u srednjoj školi, a ubrzo nakon što su počeli da se viđaju ona se preselila u Ameriku.

− Išao sam u srednju ekonomsku školu, a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na „Seminole State Collegeu“. Bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala – otkrio je Jokić, koji se brzo pridružio devojci u SAD, gde je živeo sa njom i braćom Strahinjom i Nemanjom.

Pročitajte: Skromni, vredni i pošteni - Upoznajte Nikolinu i Branislava, roditelje Nikole Jokića

Gospođa Jokić je u međuvremenu postala master psihologije, zaposlena je, a američki mediji prenose da joj je godišnja plata oko sto hiljada dolara i hvale je zbog odluke da radi iako je u braku sa čovekom koji je jedan od najplaćenijih sportista na svetu.

Ipak, početak životnog puta Natalije Maćešić nije delovao obećavajuće. Kao beba se, sa roditeljima, našla u izbegličkoj koloni Srba koji su 1995. godine krenuli iz Krajine u Srbiju, a jedna od prvih fotografija iz njenog detinjstva objavljena je na naslovnoj strani „Večernjih novosti“.

Na fotografiji se vidi potresena žena koja u naručju drži devojčicu, a u reportaži koja je pratila tekst navode se reči majke Danice:

− Mi smo Maćešići. Ovo je Maja, tri i po godine ima. A ovo Natalija, sedam meseci tek napunila. Prva je beba rođena u ovoj godini u Krajini. Nama je ovo druga bežanija. Živeli smo u Karlovcu. Kada tu više nije bilo života, pobegli smo u Slunj. Sada ponovo bežimo, a ne znamo kud. Znamo da više nema nazad.

Porodica Maćešić na kraju se nastanila u Somboru, a onda se i njima osmehnula sreća i život je pokazao i svoju lepšu stranu.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia