I život u staračkom domu može biti lep: Jelena Bačić Alimpić prvi put pokazala majku FOTO

I život u staračkom domu može biti lep: Jelena Bačić Alimpić prvi put pokazala majku FOTO

Autor: | 18/04/2023

2

Mama Jelene Bačić Alimpić slavi rođendan

Jelena Bačić Alimpić pred Uskrs se našla pred velikim izazovom. Poznata spisateljica promašila je stepenik i povredila ruku. Međutim, to je nije sprečilo da ofarba jaja, dekoriše dom, a nekoliko dana kasnije i proslavi rođendan jedne od najvažnijih žena u njenom životu, majke.

Pročitajte: Ne kažu džaba gledaj majku biraj ćerku - Snaja Jelene Bačić Alimpić pokazala mamu, izgleda svetski FOTO

Instagram

 
 
 

Jelena je objavila fotografije iz jednog novosadskog doma za stare u kome je njena majka proslavila 83. rođendan. Nasmejana i ponosna, na Instagramu je kratko poručila: „Volim te, mama“. Veliki baloni, crvene ruže i neizbežna rođendanska torta bili su deo ove skromne, ali emotivne proslave, koja je pokazala da ne postoje prepreke koje složna porodica ne može da prebrodi.

Pročitajte: Kada me tako nazove, srce mi zaigra od sreće - Jelena Bačić Alimpić o odnosu sa snajom Antoninom

Instagram

 
 

O odnosu Jelene i njene mame mnogo se pisalo prethodne godine, kada je nekadašnja voditeljka istakla da nikako ne želi da odgaja svoju decu onako kako je to činila njena majka. Pored ostalog, navela je da se nije postavljala kao mama‒žrtva, a još se citira ono što je poručila ćerki: „Čim ti zaličim na moju majku, lupi mi šamar“. Svakako, greške koje svaki roditelj čini prema detetu, svesno ili ne, ne znače da u tom odnosu nema ljubavi i uzajamnog poštovanja.

Komentari (2)

Loading
.... 14:00 19.04.2023
Odgovori

Ja sam mama i kcerka. Moju mamu nikad ne bih stavila u staracki dom.

hellomagazin.rs hellomagazin