Jelena Bačić Alimpić očajna, čeka se odluka lekara: Toliko sam želela da nunam svoju unuku za Vaskrs...

Jelena Bačić Alimpić očajna, čeka se odluka lekara: Toliko sam želela da nunam svoju unuku za Vaskrs...

Autor: | 12/04/2023

0

Jelena Bačić Alimpić nedavno je postala baka, a veliku radost koja je pratila dolazak unuke Mile smenila je nimalo prijatna situacija koju nije mogla ni da nasluti.

Luka Šarac

 

„Znate one glupe situacije, kad iz ničega nastupi zlo? E, pa, eto, ja danas u žurbi promaših stepenik, polomih nadlakticu, sad se rvem sa bolovima i ovaj osmeh je očajnički jer sam toliko želela da nunam svoju unuku za Vaskrs, a ne znam još da li ću se u subotu operisati... Bilo kako bilo, glava je još uvek na ramenima i idemo dalje. Nema predaje, nema poraza“, napisala je nekadašnja voditeljka, danas uspešna spisateljica u objavi na Instagramu.

Kako se može videti na fotografiji, Jeleni je cela ruka u gipsu, ali tu je i prepoznatljiv osmeh koji ne skida ni u najtežim situacjama.

Pročitajte: Milina prva šetnja - Jelena Bačić Alimpić uživa sa unukom i snajom, Antonina blista posle porođaja FOTO

Instagram printscreen

 

Podsetimo, Jelena je ne tako davno imala veliki problem sa zdravljem, a reč je o povredi kičme koju je zadobila dok je boravila na Siciliji i istraživala građu za novu knjigu.

‒ Prava istina je da sam tri dana ležala gotovo nepomično, da sam primala injekcije i da mi je lekar tri puta dnevno dolazio u hotelsku sobu pokušavajući da reši akutni bol. Kada sam se vratila u Srbiju, uradila sam sve potrebne preglede, ustanovljena mi je protruzija diska L4-L5 i odmah sam krenula na svakodnevne dugačke, iscrpljujuće terapije. Upornošću, voljom i istrajnošću, a vežbanjem pre svega, uspela sam da se vratim u „normalu“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još