Ni povređena ruka nije je sprečila da ofarba jaja: Veliki petak u domu Jelene Bačić Alimpić, uskršnji sto oduševio FOTO

Ni povređena ruka nije je sprečila da ofarba jaja: Veliki petak u domu Jelene Bačić Alimpić, uskršnji sto oduševio FOTO

Autor: | 14/04/2023

0

Dom Jelene Bačić Alimpić spreman za Uskrs

Uskrs u domu Jelene Bačić Alimpić ove godine neće biti baš onakav kako ga je zamišljala. Nekadašnja voditeljka povredila se pre nekoliko dana, kada je promašila stepenik i zadobila prelom nadlaktice. Kako je otkrila, postoji velika mogućnost da će u subotu biti operisana, te da će praznike provesti u bolnici. Ipak, ni leva ruka koja je u potpunosti u gipsu nije je sprečila da na Veliki petak ispoštuje tradiciju i ofarba jaja.

Instagram

 

Trpezarijski sto Jelene Bačić Alimpić odiše prefinjenim minimalizmom. Iako mnoge poznate ličnosti ne štede na dekoraciji, popularna spisateljica pokazala je da se i sa skromnijim pristupom može postići sjajan efekat, baš kako bi i trebalo da bude u duhu vere.

Jaja se šarene u zlatnoj činiji, pored su figurice zečeva, dok je čuvarkuća, jaje koje se uvek farba prvo i simbolizuje Isusovu krv, posebno izdvojeno. Dekoraciju upotpunjuju zlatne voćke i vaze sa bambusom. Tu je sveća koja se pali na Uskrs.

Pročitajte: Uskršnja čarolija u domu Slavice Rokvić - Ulepšajte praznik ovom jednostavnom, a efektnom dekoracijom VIDEO

Instagram

 

Podsetimo, Jelena se oglasila nakon povrede i izrazila tugu što najveći hrišćanski praznik verovatno neće provesti u svom domu.

„Znate one glupe situacije, kad iz ničega nastupi zlo? E, pa, eto, ja danas u žurbi promaših stepenik, polomih nadlakticu, sad se rvem sa bolovima i ovaj osmeh je očajnički jer sam toliko želela da nunam svoju unuku za Vaskrs, a ne znam još da li ću se u subotu operisati... Bilo kako bilo, glava je još uvek na ramenima i idemo dalje. Nema predaje, nema poraza“, napisala je na Instagramu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin