Potresna sudbina ćerki Đorđa Balaševića! Nasilje u vezi trpela i Jovanina sestra Beba: Dečko me je vređao i tukao, a ja sam ćutala

Potresna sudbina ćerki Đorđa Balaševića! Nasilje u vezi trpela i Jovanina sestra Beba: Dečko me je vređao i tukao, a ja sam ćutala

Autor: | 17/04/2023

1

Beba Balašević pre osam godina dečka prijavila za nasilje

Na drugi dan Uskrsa iz doma porodice Balašević stigla je nimalo prijatna vest. Naime, Đoletova i Oliverina starija ćerka Jovana prijavila je nevenčanog supruga Aleksandra Jovanovića za nasilje u porodici.

 

Glumica je u policiji izjavila da godinama trpi psihičko nasilje, da je partner naziva ludačom, te da joj govori da treba da se leči. Policijska uprava Novi Sad odredila je Aleksandru Jovanoviću meru zabrane prilaska, a tužilaštvo je podnelo krivičnu prijavu za nasilje u porodici.

Arhiva HELLO!

 

Podsećanja radi, i mlađa ćerka pokojnog kantautora Jelena Beba Balašević pre nekoliko godina bila je žrtva fizičkog i psihičkog nasilja.

 

‒ Dugo me je bilo sramota da pričam da sam doživela psihičko i fizičko zlostavljanje od partnera. Ali više nije. O tome mora da se govori. Prvo je počelo sa psihičkom torturom. Vređanjem. Što sam duže bila sa njim, svađe su prerastale u gurkanja, odgurivanja. Sve dok nije pao prvi šamar ‒ ispričala je svojevremeno Jelena i napomenula da joj se dečko posle tog udarca izvinjavao, plakao i kleo da to nikada više neće uraditi.

Pročitajte: ON je osvojio srce Đoletove kći - Beba Balašević pokazala dečka, pogledajte prve zajedničke fotografije FOTO

RTS printscreen

 
 

‒ E, u tome je caka. To je ta rečenica na koju većina žena popusti i oprosti. Ali nasilje se uvek ponovi. Ako se to jednom desi, desiće se i drugi put. I tako unedogled ukoliko ćutite. Imala sam veliku sreću što sve što sam doživljavala nije trajalo dugo. Naredna dva šamara su mi bila dovoljna da pokupim svoje stvari i odem iz veze ‒ istakla je.

Pročitajte: Postoji plan da je anđeli ukradu - Jednu od svojih najlepših balada Balašević je posvetio ćerki Bebi posle stravične saobraćajne nesreće

Željka Dimić

 

Glavni razlog zbog kojeg je Beba dugo ćutala o svemu što je preživela bila je – sramota.

‒ To je jedino što sam osećala posle svega. I to baš dugo. Međutim, o tome mora otvoreno da se priča jer to je nešto što danas povezuje mnogo žena. Nisam ga prijavila jer zbog sramote nisam htela to da radim ‒ priznala je Beba Balašević i dodala da su roditelji bili ljuti na nju zato što im nije ranije rekla da je dečko fizički maltretira.

Komentari (1)

Loading
Tatjana 10:20 18.04.2023
Odgovori

Obe su trpele nasilje od partnera. Negde su roditelji zatajili u vaspitanju.

hellomagazin.rs Boško Karanović