Ovo ćemo joj pamtiti zauvek! Arijana Mihajlović se za Uskrs obratila Srbima i pokazala kakav je čovek FOTO

Ovo ćemo joj pamtiti zauvek! Arijana Mihajlović se za Uskrs obratila Srbima i pokazala kakav je čovek FOTO

Autor: | 16/04/2023

1

Arijana Mihajlović za Uskrs oduševila Srbe 

Arijana Rapaćoni, supruga fudbalske legende Siniše Mihajlovića, čestitala je Uskrs svim vernicima, a osim dirljivih reči, srpska snajka, podelila je i uspomene sa venčanja, gde nasmejano pozira pored Mihe sa kojim je bila u braku od 1995. godine, dok ih njegova prerana smrt nije rastavila krajem prošle godine.

Pročitajte: Nije prošlo ni pola godine od Sinišine smrti - Venčanica spremna, Arijana nema razloga da krije FOTO

Instagram

 

Sada su Mihajlovići obeležili prvi Uskrs po julijanskom kalendaru bez svog oca, supruga i deke, a povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika, supruga našeg pokojnog asa i mama petoro dece, oglasila se na Instagram.

– Onaj koji živi u srcu onoga ko je ostao iza njega nikad ne umire. Srećan Uskrs.

Bivša italijanska manekenka svojim gestovima ne prestaje da oduševljava Srbe i nakon Mihine smrti čuva i neguje od zaborava tradiciju i običaje svog supruga.

Komentari (1)

Loading
Jelena 17:57 16.04.2023
Odgovori

Rimokatolici ne slave Uskrs u različite dane zbog toga što se jedni služe Gregorijanskim, a drugi Julijanskim kalendarom. Da je reč o Božiću to bi bilo tačno, međutim kada je reč o Vaskrsu Julijanski i Gregorijanski kalendar nemaju s tim veze (uostalom 2025. ćemo slaviti istog dana, kao i 2014.). Pravoslavci određuju datum Vaskrsa, na osnovu nekoliko parametra, a jedan od njih je jevrejski pokretni praznik Pasha. Ne može da se desi da ga slave pre Pashe ili u istu nedelju sa Pashom, dok je kod rimokatolika to moguće i sve zavisi od datuma ravnodnevice. Otuda se ponekad naši Vaskrsi poklapaju, a nekad ne. To je suština ove razlike. Srećan Vaskrs onima koji slave!

hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Najnovije vesti