Rekla mu je DA i dobila vilu u Diplomatskom naselju: U ovom luksuzu Bojana Rajić živi sa moćnim mužem i dva sina FOTO

Rekla mu je DA i dobila vilu u Diplomatskom naselju: U ovom luksuzu Bojana Rajić živi sa moćnim mužem i dva sina FOTO

Autor: | 13/04/2023

2

Dom Bojane Rajić je kao iz magazina. Iako retko otkriva detalje iz privatnog života, nekadašnja manekenka povremeno nam na Instagramu otvori vrata raskošne kuće, koju deli sa suprugom Branislavom Đurđevićem i sinovima Lavom i Vukašinom. Porodična oaza smeštena je u jednom od najlepših kutaka u Beogradu, prestižnom Diplomatskom naselju blizu Košutnjaka.

Instagram

 

Prostor odiše modernim arhitektonskim izrazima, ali u potpunosti usklađenim sa okolnom prirodom. Prostrani travnjak ispred kuće sjajno je mesto za piknik i opuštanje, a pošto nas čeka period godine u kome će dominirati sunce i topli dani, pretpostavljamo da će Bojana i deca upravo u tom kutku provoditi najviše vremena.

Pročitajte: Zgodna jeste, mršava takođe, ali u ovom izdanju je nikada niste videli - Bojana Rajić ne liči na sebe FOTO

Instagram

 

Instagram

 

Do dvorišta se može doći i iz prelepe dnevne sobe. Prostorijom punom svetlosti dominira bela boja – od zidova do elegantnih komada nameštaja i vrednih umetničkih dela. Minimalizam i sofisticiranost, dokaz da ovde živi žena od stila.

Pročitajte: Danijela ga je uredila s puno ljubavi, sad se u njemu baškari druga - Zavirite u stan Ognjena Amidžića u koji je uselio novu devojku FOTO

Instagram

 

Ako je verovati fotografijama koje najčešće objavljuje, Bojanin omiljeni kutak je biblioteka. I toj prostoriji dala je lični pečat. Knjige nanizane na policama idealna su terapija posle napornog dana, a i najbolje su društvo kada poželi da se osami i obnovi energiju.

Pročitajte: Valentina i Vladimir Stojković - Rođendan, krštenje i oproštajna zabava

Instagram

 

Instagram

 

Bivša manekenka ima dara i za uređivanje enterijera, što posebno dolazi do izražaja u vreme praznika, kada se kuća pretvara u pravu bajku. No, dom Bojane Rajić je bajka svakog dana.

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti