Moćnog muža krije kao zmija noge: Bojana Rajić sa velikim razlogom pokazala svoju ljubav, čestitke ne prestaju FOTO

Moćnog muža krije kao zmija noge: Bojana Rajić sa velikim razlogom pokazala svoju ljubav, čestitke ne prestaju FOTO

Autor: | 07/07/2023

0

Bojana Rajić i njen suprug Branislav Đurđević godinama uspevaju da od javnosti sačuvaju intimu, a ona, iako veoma aktivna na društvenim mrežama, u retkim prilikama objavljuje njihove zajedničke fotografije.

Instagram

 

Iako su razdvojili privatni i onlajn život, Bojana dozvoljava da se ova dva sveta sudare uglavnom na najvažniji dan u suprugovom i njenom kalendaru. Par danas proslavlja osmu godišnjicu braka u mondenskom Sen Tropeu, a sudeći po fotografiji, ljubav cveta kao prvog dana.

Pročitajte: Nikad nije kasno - Bojana Rajić u 41. godini upisala fakultet, evo šta studira

Autfiti savršeno usklađeni, supružnici zagrljeni... Bojana i Branislav po tradiciji putuju za svaku godišnjicu, tako da smo u ovo vreme imali prilike da ih vidimo širom Evrope. I uvek su to neka ekskluzivna mesta.

Instagram

 

Bojana Rajić i Branislav Đurđević na večnu ljubav zavetovali su se u dvorištu njihove prelepe vile, na intimnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali samo članovi porodice i kumovi.

Pročitajte: Veliko porodično slavlje - Valentina i Vladimir Stojković u senci ćerke Sare i sina Vladana

Roditelji su dečaka Vukašina, a tu je i Lav, Bojanin sin iz braka sa golmanom Vladimirom Stojkovićem. Iako ne voli da priča o privatnom životu, Bojana je pre nekoliko godina spomenula proširenje porodice i otkrila da bi volela kada bi u njihov život ušla i jedna devojčica.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još