Viđali ste nešto slično, ali u najskupljim časopisima: Elena Karaman pokazala najintimniji deo novog doma (foto)

Viđali ste nešto slično, ali u najskupljim časopisima: Elena Karaman pokazala najintimniji deo novog doma (foto)

Autor: | 21/01/2022

0

Dom Elene Karaman sada ovako izgleda

Da se izrazimo rečnikom koji važi u životnoj filozofiji Elene Karaman ‒ otvaramo portal koji vodi do njenog novog sveta. Utočište poznate dizajnerke enterijera nedavno je niklo na Kosmaju, planini nadomak Beograda koja za nju ima posebno značenje, a zahvaljujući njenoj majci Verici Rakočević imamo jedinstvenu priliku da zavirimo u ovaj kutak.

Pročitajte: Verica Rakočević pretrnula od straha, danima se ne oglašava - Veljko Kuzmančević hospitalizovan

Novi dom Elene Karaman savršeno mesto za odmor 

Elena je prethodnih meseci bila vredna, rešena da se u novi dom useli pre nove godine. Želja joj se ostvarila. Već je stigla i da uredi prostorije koje odišu komforom i toplom atmosferom. Kako neke izgledaju otkrila nam je upravo slavna kreatorka na svom profilu na Instagramu.

‒ Vaša deca nisu vaša deca. Ona dolaze kroz vas, ali ne i od vas, i premda su sa vama, ne pripadaju vama. Možete im dati svoju ljubav, ali ne i svoje misli. Jer, oni imaju vlastite misli. Možete okućiti njihova tela, ali ne i njihove duše, jer njihove duše borave u kući od sutra, koju vi ne možete posetiti čak ni u svojim snovima ‒ citirala je Verica čuvenog Kalila Džubrana.

‒ Svoje snove pretvorila je u stvarnost, izmaštala i realizovala neverovatnom brzinom, snagom upornosti i duhovnom jačinom. Vredno i kreativno moje, neka te šumske vile čuvaju uživajući s tobom u tvom mikrosvetu. Voli te mama.

Pročitajte: Luksuz od milion evra - Ovde će biti novi dom Elene Karić

Prvo mesto u foto-albumu pripalo je impresivnoj dnevnoj sobi. S razlogom. Oslikani svod sa čijeg se centralnog dela spušta raskošni luster, ukrasne cigle iza kamina, topli pastelni tonovi, autentični prekrivači za nameštaj, unikatne stone lampe, antikviteti... Dovoljno da zaključimo kako je dizajnerka istančanog ukusa dom opremila po meri sopstvenog hedonizma. 

Instagram

 

Posebna priča u ovoj jedinstvenoj kosmajskoj oazi, u kojoj će sigurno uživati i šumske vile koje je Verica pomenula, bez sumnje je kupatilo. Prava mala bajka. Kutak za relaksaciju više podseća na neki glavni salon iz luksuznih „lifestyle“ magazina: tu su prozori sa zavesama i draperijama, a na foteljama i vitrinama pozavidele bi i ekskluzivne galerije.

‒ Magični sat... Nekad je lepota jednostavna. Nekad se poezija piše po zidu kupatila – objasnila je Elena.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin