Ovde živi žena od stila: Dom Bojane Rajić odiše prefinjenim ukusom (foto)

Ovde živi žena od stila: Dom Bojane Rajić odiše prefinjenim ukusom (foto)

Autor: | 02/06/2021

1

Dom Bojane Rajić oličenje je luksuza. Iako retko otkriva detalje iz privatnog života, s vremena na vreme nam na „Instagramu“ otvori vrata raskošne kuće koju deli sa suprugom Branislavom Đurđevićem i sinovima Lavom i Vukašinom.

Pročitajte: Luksuzni odmor Bojane Rajić, fotografije ostavljaju bez daha (foto)

Instagram

 

Dom Bojane Rajić odiše modernim arhitektonskim izrazima, ali u potpunosti usklađenim sa okolnom prirodom. Prostrani travnjak ispred kuće sjajno je mesto za porodični piknik i opuštanje.

Pročitajte: Zavirite u novi stan Kristine Bekvalac, komšije su joj sve same zvezde (foto)

Instagram

 

Do njega se može doći i iz dnevne sobe. Prostorijom punom svetlosti dominira bela boja – od zidova do elegantnih komada nameštaja i vrednih umetničkih dela. Dokaz da ovde živi žena od stila.

Instagram

 

Ako je verovati fotografijama koje najčešče objavljuje, Bojanin omiljeni kutak je - biblioteka. Knjige nanizane na policama idealna su terapija posle napornog dana, a i kad god poželi da se malo osami i obnovi energiju.

Pročitajte: Pre šest godina osvojio njeno srce, a javnost o njemu i dalje malo zna - Ko je muž Bojane Rajić?

Instagram

 

Instagram

 

Nekadašnja manekenka ima dara i za uređivanje enterijera, ne samo tokom praznika, kada se njena kuća pretvara u pravu bajku. No, dom Bojane Rajić bajka je svakog dana. I problematični meseci iza nas potvrdili su da je napravila odličan izbor - ovo je izolacija kakvu bi svako poželeo.

Pročitajte: Suptilan luksuz sa pogledom na Bosfor - Zavirite u elegantni istanbulski stan Emine Jahović (foto)

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin