Marija Kilibarda potvrdila: Test je pozitivan

Marija Kilibarda potvrdila: Test je pozitivan

Autor: | 28/10/2020

0

Marija Kilibarda - korona je tu!

Voditeljka Marija Kilibarda večeras je na svom "Instagram" profilu objavila da se testirala na virus korona i da je stigao pozitivan rezultat. Iako se pridržavala svih pravila i vodila računa o svom zdravlju, prvi simptomi su se pojavili. Marija Kilibarda korona virus je posumnjala da je dobila nakon blage malaksalosti, a intuicija je naterala da se testira.

Pročitajte: Marija Kilibarda srećna - Ovog puta priča bi mogla da ima hepiend

Ona je prvo objavila duhovit post gde je napisala da želi nedeljama unazad da se odmori na dve nedelje, naspava i napuni baterije. A onda je u stilu "pazi šta želiš možda ti se i ostvari" korona virus zakucao na njena vrata.

- Za nekoga ko je opaki štreber kada je zdravlje u pitanju, pozitivan test na kovid je bilo nešto nezamislivo. Međutim, zlikovac se negde prikrao i napao. Izuzev blage malaksalosti, nemam druge simptome, tipične za koronu. Ipak, intuicija me je oterala na testiranje. Njojzi hvala - napisala je Marija i dodala:

- Čuvajte se, ali i osluškujte svoj organizam. Postoje asimptomatski nosioci virusa. Ne znamo koji će susret biti rizičan na kraju. Takođe ne znamo kako će na koga korona uticati, saznamo tek kada nam uđe u sistem. Bolje da ne budemo toliko radoznali. Ja sam dobro, ali znam mnogo ljudi koji nisu.

Iako je test pozitivan, Marija se dobro oseća, a mi joj želimo da tako i ostane tokom svih dana u karantinu.

Pročitajte: “Hello!” EKSKLUZIVNO saznaje - Marija Kilibarda u vezi sa sinom Milorada Vučelića

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, instagram printscreen

Najnovije vesti