Otkriven identitet mladoženje: Dame širom sveta žude za njim, ali on se ženi Ruškom Jakić

Otkriven identitet mladoženje: Dame širom sveta žude za njim, ali on se ženi Ruškom Jakić

Autor: | 07/10/2020

0

Ruška Jakić - dečko koji uskoro postaje muž

Ljubavni život Ruške Jakić ovih dana jedna od glavnih tema o kojima se priča i piše u domaćim medijima. Iako joj je 82 godine, voditeljka voli celim svojim bićem i sprema se da po četvrti put stane pred maričara. Da se udaje otkrila je prilikom gostovanja u emisiji „Magazin In“ kod Sanje Marinković. O budućem suprugu pričala je sa mnogo ljubavi.

- Moju energiju ne može svako da prati. Je l’ treba neko sa štapom u ruci da me vodi? Opisaću ti frajera koji postoji i kome sam napisala božanstveno pismo. Dopada mi se sve na tebi. Oči boje meda, kosa boje lešnika, osunčan ten, blistavi zubi, mišićavo telo, muzika koju slušaš kada mi praviš jutarnju kafu. Jedna šolja sa dve kocke šećera, sa tobom sam naučila da živim polako i da uživam u svim stvarima. A najviše u tvojim nežnostima ‒ ispričala je televizijska zvezda u pomenutoj emisiji.

Pročitajte: Ruška Jakić zabrinuta i uznemirena - Ne mogu da vidim ćerku

Ruška je sada odlučila da celom svetu kaže ko je njen misteriozni verenik.

‒ Mene je zaprosio jedan grof. Volim kada vodimo noćne razgovore, kad se poveravamo jedno drugom ‒ rekla je Jakićeva za „Kurir“ i potvrdila da je izabraniku rekla „da“.

‒ Nažalost, svadba je odložena zbog korone. Zvanica bi trebalo da bude više od hiljadu. Moram da naglasim da je moj Italijan ‒ dodala je popularna televizijska zvezda, istakavši da je venčanje zbog korone moralo da bude odloženo, ali za kada Ruška nije mogla sa sigurnošću da kaže.

Pročitajte: Ruška Jakić - Dugo nisam mogla da pronađem zajednički jezik sa ćerkom Anom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jadranka Radic (@be_like_jadranka_radic) дана 5. Апр 2020. у 12:56 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Najnovije vesti