Ovo su vanbračni sinovi pokojnog Tozovca koji su se otimali za nasledstvo: Starijeg dobio s prelepom pevačicom, mlađi preslikan otac

Ovo su vanbračni sinovi pokojnog Tozovca koji su se otimali za nasledstvo: Starijeg dobio s prelepom pevačicom, mlađi preslikan otac

Autor: | 05/04/2023

0

Vanbračni sinovi Predraga Živkovića Tozovca ponovo su dospeli u centar pažnje kada su se, navodno, na sudu sukobili sa njegovom udovicom Emilijom Mimom Živković oko podele nasledstva.

Kako legendarni pevač o sinovima nikada nije govorio u javnosti, o njima se ne zna mnogo, ali tu i tamo ispliva poneka informacija.

Pročitajte: Tozovac ovo nije želeo - Velika drama na sudu zbog imovine, udovica besnela, sinovi izneli svoje zahteve

Privatni album

 

Svetozar Živković, kako su svojevremeno pisali mediji, radio je dva posla da bi izdržavao sebe i majku, bankarku, sa kojom je živeo u Rakovici. Tokom nedelje vodio je privatni biznis, dok je vikendom konobarisao po beogradskim lokalima.

Svetozar toliko liči na oca da ga svi zovu „mali Toza“, a u kafani voli da peva njegove pesme. Kada ga je pokojni pevač priznao i dao mu svoje prezime, nastavili su da se viđaju jednom mesečno. Međutim, njihov odnos je zahladneo kada je Tozovac saznao da Svetozar nije diplomirao, što ga je veoma razočaralo.

Pročitajte: Miroslav Ilić postao deda! Vanbračni sin Devin dobio ćerku, dao joj najstarije žensko ime na svetu FOTO

Ata Images

 

Stariji sin, koga je Tozovac dobio sa „prelepom pevačicom“, takođe je „povukao“ na oca. Kako se navodi, koleginica velikog pevača srela je Živkovićevog naslednika u Americi, gde i dalje živi, i posvedočila da ima glas kao otac.

Sa starijim sinom, čije nam ime nije poznato, Tozovac je navodno bio u kontaktu do svoje smrti, a zanimljiv je podatak da se ni Svetozar ni njegov brat nisu pojavili na očevoj sahrani. Štaviše, govori se da su se i posvađali ubrzo pošto je Živković preminuo.

Pročitajte: Oboje su bili u braku kada su se sreli - Tozovac i Mima voleli su se punih 40 godina, bila mu je sve

Ata Images

 

Podsetimo, pokojni Predrag Živković Tozovac retko je govorio o sinovima.

− Imam dva vanbračna sina, ali to je moja privatna stvar. Neka su oni živi i zdravi, ali moji sinovi su stvoreni slučajno. Jedan živi u Americi i on već ima sina Marka. Kamo sreće da sad imam sto Srba kojima sam otac. Bio bih najsrećniji čovek na svetu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Zoran Kuzmanović Munja

Slične Vesti