Čestitamo: Manda bi bio najsrećniji čovek na svetu, prelepe porodične vesti izmamile suze radosnice (foto)

Čestitamo: Manda bi bio najsrećniji čovek na svetu, prelepe porodične vesti izmamile suze radosnice (foto)

Autor: | 11/02/2022

0

Mandin sin postao otac

Iako će ovog leta biti šest godina kako nas je napustio Milorad Mandić Manda, nema dana da ga neko od kolega ne pomene, a svi zajedno teško se mire sa njegovim preranim odlaskom.

Pročitajte: Mandin sin pamti oca, Anja otvorila dušu - Andrija se vrlo živo seća svog oca, ne prođe dan da ga ne pomenemo

Boško Karanović

 

Najteže je, sigurno, njegovoj porodici, supruzi Anji i deci. Život je nastavio svojim tokom, srećom dešavaju se lepe stvari, ali nema sumnje da ostaje žal što radosne vesti ne mogu da podele sa Mandom. 

Mandin sin bio bi presrećan da mu je otac sada živ 

Da je živ, omiljeni glumac, uz koga su odrastale mnoge generacije, danas bi mogao da se pohvali statusom dede. Naime, njegov najstariji sin Marko, koga je uz Mariju i Filipa dobio u prvom braku, oženio se i dobio ćerku. 

Instagram

 

Njegova supruga Tijana je poznata influenserka koja se bavi digitalnim marketingom i fotografijom. 

Devojčica je stigla na svet u decembru, a mesec dana ranije Marko i Tijana su se venčali

Pročitajte: Sreća je konačno tu - Anja Mandić fotografijom potvrdila divne vesti (foto)

Instagram

 

„Da li vi, Marko, uzimate ovde prisutnu Tijanu, da je volite i razumete kada u devetom mesecu odluči da drugi put u nedelju dana menja boju zidova“, našalila se mlada uz fotografiju sa venčanja, koju je objavila na svom Instagramu.

Instagram

 

Mandina udovica, glumica Anastasija Anja Mandić, sa kojom je dobio sina Andriju, uvek je imala dobar odnos sa svom Mandinom decom, pa ne čudi da je i na njenom Insta-storiju osvanula slika bebe, novog člana porodice Mandić.

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin