I ona je glumica, ali beži od kamera: Ovo je 15 godina mlađa supruga Darka Tomovića, Nina izgleda kao top model FOTO

I ona je glumica, ali beži od kamera: Ovo je 15 godina mlađa supruga Darka Tomovića, Nina izgleda kao top model FOTO

Autor: | 31/03/2023

0

Supruga Darka Tomovića ne voli da se eksponira u javnosti

Glumac Darko Tomović godinama je važio za miljenika ženskog sveta, a i on sam podgrevao im je nade odlukom da „momkuje“ što je duže moguće. Onda je 15. januara 2012. godine rekao „da“ jednoj lepoj Nini, i od tada je njegov život krenuo drugim tokom.

Pročitajte: Glumili smo ljubavni par - Posle tri decenije isplivala istina o braku Maje i Dragana Bjelogrlića FOTO

Luka Šarac

 

Petnaest godina mlađa supruga Darka Tomovića i sama je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti, ali se ne bavi poslom za koji se školovala, već se okrenula kognitivno-bihejvioralnom koučingu.

‒ Kao svako žensko, presvukla sam se sto puta. Na kraju sam obukla belu haljinu i pomislila da je to-to ako i on dođe u belom. Naravno, imao je belu košulju ‒ prisetila se Nina jednom prilikom kako je izgledao prvi izlazak sa Darkom.

Pročitajte: Misterija bliznakinja Nikole Koje - Rođene su u tajnosti, a njihov otac nikad nije otkrio ono što sve zanima

Instagram

 

‒ Pravi šok mi je priredio kad je u kafeu na Gardošu ustao da pozdravi drugaricu sa klase Branku Pujić, koja je mojoj grupi na fakultetu bila asistentkinja na katedri za balet. Bukvalno sam poskočila sa stolice kad sam je ugledala. Sve vreme sam se pitala šta ću ako me sa Darkom u ponoć vide Branka ili, ne daj bože, Dragan Petrović Pele, naš asistent, a Darkov klasić i blizak prijatelj ‒ pričala je Nina koja sa Darkom jednu deceniju uživa u braku.

Pročitajte: Ko je tajanstveni suprug Mirjane Joković? Zbog fatalnog Srđana napustila je domovinu na vrhuncu slave

Instagram

 

Kruna Darkove i Ninine ljubavi je desetogodišnja ćerka Lana, čije fotografije ponosni tata povremeno podeli na svom Instagram profilu.

Instagram

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac