Neki kažu da se kasnije oženio i dobio dete, ali nju bi svako čekao: Ova zgodna plavuša je supruga Darka Tomovića (foto)

Neki kažu da se kasnije oženio i dobio dete, ali nju bi svako čekao: Ova zgodna plavuša je supruga Darka Tomovića (foto)

Autor: | 09/03/2022

2

Supruga Darka Tomovića će vas ostaviti bez daha

Glumac Darko Tomović, koga poslednje dve godine gledamo u seriji „Igra sudbine“, uprkos bogatoj  televizijskoj i pozorišnoj karijeri, za mnoge će ostati „Crnogorac iz serije 'Bolji život'“.

‒ Činjenica je da me i danas prepoznaju po toj ulozi. Koliko se ljudima urezala u sećanje shvatio sam i prilikom nedavnog boravka u Sarajevu. Od policajca na aerodromu do taksiste, svako je imao neku lepu asocijaciju na „Bolji život“, a neki su mi rekli da su seriju prvi put gledali pre polaska u školu ‒ priznao nam je Darko u intervjuu za HELLO!.

Pročitajte: Darko Supruga Darka Tomovića njegov je smisao života - Za lepe stvari nikad nije kasno

Luka Šarac

 

Mada ga mnogi vezuju za Crnu Goru, rođeni je Beograđanin. Odrastao je na Banovom brdu i išao u „Trinaestu gimnaziju“. 

‒ Od malih nogu sam sa drugovima bio na hipodromu. Bio sam dobar u veslanju, imao sam potencijala za ozbiljnu sportsku karijeru ‒ prisetio se Darko, koji je na kraju izabrao Fakultet dramskih umetnosti. 

Luka Šarac

 

Supruga Darka Tomovića takođe je glumica 

Kroz posao je upoznao ženu svog života, deceniju i po mlađu Ninu, sa kojom se venčao pre deset godina, 15. januara 2012. godine. 

‒ Možda sam se po nekim opštim standardima kasnije oženio i dobio dete, ali za lepe stvari nikad nije kasno. Meni se, u odnosu na vršnjake, sve događalo nekoliko godina kasnije. U šali kažem da ću poslednji saznati kad umrem.

Pročitajte: Supruga Darka Tomovića blista - Životni ples sa Ninom i Lanom

Instagram

 

Iako je diplomirala glumu, Nina Tomović ne bavi se poslom za koji se školovala, već se opredelila za kognitivno bihejvioralni koučing.

Centar njihovog sveta je osmogodišnja Lana, lepa i pametna devojčica koja je još pre polaska u školu znala da čita i piše latinicu i ćirilicu. 

Instagram

 

‒ Da se ne lažemo, to je zasluga majke, koja ima tu sposobnost da učenje predstavi kroz igru. Ja se, tu i tamo, angažujem oko matematike ‒ priznao je Darko, ne krijući koliko je ponosan na svoju jedinicu.

Na pitanje da li supruzi pomaže oko kućnih poslova odgovorio je uz smeh:

‒ Kad treba doneti kese iz prodavnice, tu sam. Oko ostalih poslova ne, štaviše imam zabranu.

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading
Neko 12:08 10.03.2022
Odgovori

O da, znamo je vrlo dobro. Kolege glumci znaju koliko je f*****irana😆

Dijana 21:23 11.03.2022
Odgovori

Mene zanima da li ova zena zna sta je uopste njeno zanimanje? Ja pojma nemam, cak jedva i procitaj taj naziv.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još