Glumili smo ljubavni par: Posle tri decenije isplivala istina o braku Maje i Dragana Bjelogrlića FOTO

Glumili smo ljubavni par: Posle tri decenije isplivala istina o braku Maje i Dragana Bjelogrlića FOTO

Autor: | 23/12/2022

0

Maja i Dragan Bjelogrlić zajedno su skoro tri decenije i uprkos tome što nikada javnosti nisu odškrinuli vrata porodičnog doma, njihova ljubavna priča započela je pred očima miliona Jugoslovena.

Pročitajte: Da li je toliki rad vredan zdravlja - Izgled Dragana Bjelogrlića sve zabrinuo FOTO

Boško Karanović

 
 

Naime, mladi i perspektivni glumac i studentkinja engleskog jezika, koja se honorarno bavila modelingom, sreli su se devedesetih, na snimanju jedne reklame. Iako je u prvom planu trebalo da bude nameštaj, svi su pričali o strasnim scenama glavnih aktera, do tada neviđenim u svetu marketinga u našoj zemlji.

Pročitajte: Zavirite po prvi put u dom Maje i Dragana Bjelogrlića, luksuz kakav ne možete da zamislite FOTO

Youtube printscreen

 

Dok su oni pred kamerama razmenjivali poljupce i zagrljaje, u pozadini je išla čuvena španska pesma „Un Año de Amor“. Bilo je više nego očigledno da između dvoje mladih ljudi postoji nešto više od poslovnog odnosa.

Pročitajte: Sreća se ne može odglumiti - Fotografija Dragana Bjelogrlića sa porodicom oduševila fanove

Youtube printscreen

 

‒ Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, za koji mi je trebala partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran da li je uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tada došla na jesenji ispitni rok, pa sam je angažovao da glumi u reklami ‒ ispričao je jednom prilikom popularni Bjela.

‒ Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali ‒ dodao je.

Youtube printscreen

 

Njihova romansa sa seta preselila se u realnost, a ubrzo zatim Maja i Dragan Bjelogrlić otpočeli su brak koji i danas traje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još