Mikiju Manojloviću se borili za život: Lekari kažu da je jedan u hiljadu, glumac čudom ostao živ

Mikiju Manojloviću se borili za život: Lekari kažu da je jedan u hiljadu, glumac čudom ostao živ

25/03/2023

0

Život Mikija Manojlovića visio o koncu

Predrag Miki Manojlović, sin glumačkog para Zorke i Ivana Manojlovića, rođen je u Nišu 1950. godine. Međutim, tog 5. aprila nije sve išlo glatko, a slavni glumac jedva je ostao živ. 

− Mikija sam tamo rodila, ali i jedva preživela porođaj. Lekari su rekli da je to jedan od hiljadu slučajeva da i majka i beba ostanu živi ‒ ispričala je Manojlovićeva majka u jednom od retkih intervjua koje je dala.

Pročitajte: Dok nas smrt ne rastavi - Miki Manojlović bio je fatalna ljubav ove glumice, kad su obnovili kontakt desilo se najgore

Boško Karanović

 

Zorka i Ivan Manojlović želeli su veliku porodicu sa šestoro dece, ali je planove osujetila bolest Mikijeve majke. Ona je, naime, dobila tuberkulozu, pa je dve godine provela u koritu. Predraga je čuvala baka Mari, Francuskinja.

Pročitajte: Sreli su se pre 30 godina - Supruga Mikija Manojlovića njegova je koleginica, da li ste znali da je to ona?

Getty Images

 

Miki Manojlović dete je pozorišta, a taj čarobni svet zaveo ga je u najranijem uzrastu. 

− U niškom pozorištu imali smo sve, čak i toplu vodu. Presvlačila sam ga i dojila u garderobi, u pauzama. Miki je dete pozorišta. Sve smo podredili njegovom srećnom detinjstvu. Moj sin je uvek imao doručak, ručak i večeru. I našu ljubav. Znalo se: kuća, pozorište, kuća. Nisam htela slavu, a dete da mi se drogira. Bio je skroman toliko da me je nervirao. Odemo u poslastičarnicu i ja ga pitam šta ćeš, sine, da kupi majka, a on kaže vodu. Kakvu vodu, iznerviram se ja, a u suštini smo i Ivan i ja takvi, skromni. I naš Miki je stvarno bio i ostao jedno normalno, skromno biće – govorila je Mikijeva majka.

Zorka Manojlović preminula je 25. septembra 2013. godine u Beogradu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti