Hrvatski pevač bori se za život: Imam rak kostiju, molim se Bogu da strašni bolovi prestanu...

Hrvatski pevač bori se za život: Imam rak kostiju, molim se Bogu da strašni bolovi prestanu...

Autor: | 22/03/2023

0

Jasmin Stavros ima rak kostiju

Najcrnje vesti dolaze iz doma Jasmina Stavrosa. Hrvatski pevač ispričao je da mu je dijagnostikovan rak kostiju i da se u bolnici bori za život.

Prema navodima medija iz susedstva, Stavros zvuči umorno, ali ne želi da odustane od sebe i nada se najboljem. Poručio je da veruje doktorima, jer zna da oni rade najbolje za njega, i da se moli Bogu da strašni bolovi prestanu.

Pročitajte: Nisu bili u najboljim odnosima - Svi su se pitali hoće li se ćerka Ćire Blaževića pojaviti na očevoj sahrani FOTO

Promo

 
 

− Ni sam ne znam koliko lekova za bolove pijem, neki pomažu, neki ne, a imam utisak da je bol stalno prisutna. Ne mogu da spavam koliko me bole leđa... Istovremeno sam svestan da je počela moja najteža i najveća životna borba – rekao je Stavros medijima i dodao da kreće na radioterapiju.

Pročitajte: Jedva stoji na nogama, nedostaje mu prednji zub - Rođendanski snimak Brusa Vilisa rasplakao svet VIDEO

Instagram

 

Hrvatski muzičar posetio je lekara posle neprestanog bola u leđima i ubrzo saznao da je pred njim borba za život. Ova vest zatekla je javnost budući da je Stavros bio poznat po zdravom načinu života. Osvedočeni je zaljubljenik u sport, hrani se umereno i od 2008. godine živi na selu sa suprugom Žarkom, okružen prirodom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo