Unuka Siniše Mihajlovića rasplakala Srbiju: Pogledajte šta je uradila jednogodišnja Violante, srce će vam se slomiti VIDEO

Unuka Siniše Mihajlovića rasplakala Srbiju: Pogledajte šta je uradila jednogodišnja Violante, srce će vam se slomiti VIDEO

Autor: | 29/03/2023

0

Unuka Siniše Mihajlovića rasplakala javnost

Uskoro će se navršiti četiri meseca od kada nas je napustio Siniša Mihajlović. Legendarni srpski fudbaler i trener izgubio je bitku s leukemijom 16. decembra prošle godine.

Pročitajte: Bajka za svaku devojčicu - Pogledajte kako je Arijana Mihajlović uredila kutak za unuku Violante FOTO

Instagram

 
 

Članovi porodice Mihajlović svakodnevno na društvenim mrežama objavljuju uspomene na voljenog Sinišu za koga su svi bili izuzetno vezani, a sada nas je gest najmlađeg člana, jednogodišnje Violante, raznežio kao nikad pre.

Naime, Sinišina ćerka Virdžinija objavila je snimak svoje devojčice kako ljubi dedinu fotografiju.

Inače, kako su nedavno preneli beogradski mediji, posmrtni ostaci čuvenog Mihe, prema odluci gradonačelnika Rima Roberta Gvaltijerija, biće premešteni na počasno mesto. Ista čast biće ukazana i Maruciju Konstanci, poznatom novinaru i voditelju koji je nedavno preminuo.

‒ Supruga Mauricija Kostanca, Marija de Filipi, i supruga Siniše Mihajlovića, Arijana Rapačoni, prošle sedmice taj zahtev uputile su gradonačelniku. Komisija skupštine glavnog grada odlučila je da dvojica velikana, kao zaslužni građani Rima, dobiju takvo mesto i ostanu u kolektivnom sećanju Rimljana i Italijana – navodi se u obrazloženju.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti