Nećete verovati čiji lik Vojin Ćetković tumači u filmu "Toma"

Nećete verovati čiji lik Vojin Ćetković tumači u filmu "Toma"

Autor: | 03/11/2020

0

Premijera filma "Toma" očekuje se početkom sledeće godine, a ova filmska priča ne prati samo život najvećeg boema i umetnika. Mnogi velikani pored Tome Zdravkovića pronašli su svoje mesto u priči o beogradskim ulicama, boemskom životu i fatalnim ljubavima. Jedna takva veličina svakako je i Dragan Gaga Nikolić, koga će tumačiti maestralni Vojin Ćetković.

Toma Zdravković i Dragan Nikolić bili su veliki boemi, ali i prijatelji. Gaga je neretko čuvao mesto za Tomu u bifeu "Ateljea 212", gde im je društvo pravio i maestralni Zoran Radmilović. Kako se radi o tri legendarne ličnosti, Dragan Bjelogrlić i Željko Joksimović odlučili su da im ovom boemskom rapsodijom odaju svojevrstan omaž, a za ulogu Gage Nikolića odabrali su Vojina.

Pročitajte: Vojin Ćetković - Ogromna je sreća provoditi život tamo gde si se rodio

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vojin Cetkovic (@vojin_cetkovic) on Feb 28, 2020 at 9:57am PST

Vojin Ćetković kao Gaga Nikolić - vest je koja je mnoge obradovala, a sada je Vojin na svom "Instagramu" pratioce obradovao i prvom fotografijom i pokazao svima kako će izgledati u ulozi Gage.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vojin Cetkovic (@vojin_cetkovic) on Nov 3, 2020 at 12:39am PST

Glumac će u tumačenju ove uloge imati izuzetnu prednost, jer ga sa Draganom Nikolićem vezivalo veliko prijateljstvo.

- Direktno sa snimanja otišao sam u vojsku. Ispratili su me Glogovac i Gaga Nikolić. Gaga mi je dao 100 maraka da popijem nešto. - ispričao je glumac u emisiji "Balkanskom ulicom" jednom prilikom.

Tokom karijere Vojin Ćetković imao je čast da u mnogim projektima glumi upravo sa Gagom, a u seriji "Porodično blago" Dragan Nikolić igrao je njegovog oca, što je kasnije na neki način postao, njegov glumački otac i velika inspiracija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram