Glumac Milan Marić proslavio je 30. rođendan na setu filma "Toma", ali ovome se nije nadao!

Glumac Milan Marić proslavio je 30. rođendan na setu filma "Toma", ali ovome se nije nadao!

Autor: | 03/08/2020

0

Glumac Milan Marić proslavio je 30. rođendan na setu filma "Toma", ali nije ni slutio da će mu Dragan Bjelogrlić prirediti iznenađenje

Glumac Milan Marić je jedan od popularnijih glumaca mlađe generacije, a brojne nagrade na raznim festivalima u svetu i kod nas, dokaz su njegovog neospornog talenta.

Iako je tek napunio 30 godina, iza njega su već uloge po kojima je prepoznatljiv. Trenutno snima film "Toma", o legendarnom Tomi Zdravkoviću, gde mu je poverena glavna uloga.

Producent je Dragan Bjelogrlić - čovek koji je dokazao i pokazao da je majstor da napravi savršenu seriju, ali i film. A ono što popularnog Bjelu izdvaja od ostalih je i to što na svoje glumce gleda kao na članove porodice. Tako je i ovoga puta smislio kako da iznenadi i obraduje Milana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Kako se kalio Toma 🤫 #filmToma @tomazdravkovic_film

Објава коју дели Milan Maric (@eugensmesni) дана 29. Јул 2020. у 8:28 PDT

Ovakvo rođendansko iznenađenje Milan nije očekivao

Dragan Bjelogrlić se maskirao, a onda se pojavio u dugom mantilu, s šeširom i "opasnim" brkovima. Milan ga u prvom momentu nije prepoznao, a onda je usledila salva smeha. Ništa lepše i produktivnije nego kad glumačka ekipa na čelu sa čovekom koji je idejni tvorac ovog filma, funkcioniše kao jedno.

Ulogu Tome Zdravkovića tumači glumac Milan Marić, dok ulogu Silvane Armenulić igra Tamara Dragićević.

Scenario za film potpisuju Nikola Pejaković i Dragan Bjelogrlić, a režiju Zoran Lisinac, dok su producenti Bjelogrlić i Željko Joksimović.

"Tomu Zdravkovića su zvali pesnik tuge. Pevao je iz duše, i za dušu. Voleli su ga svi. I oni koji ne slušaju narodnu muziku, voleli su i slušali Tomu. I danas, 30 godina posle njegove smrti, njegove pesme se slušaju i poručuju po kafanama. Pevaju ih i poručuju i oni koji ne znaju ko je bio Toma", rekao je Bjelogrlić.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs ATA Images/Instagram