Dečak sa slike danas je najmoćniji čovek u Srbiji i upravo je proslavio rođendan - da li ga prepoznajete?

Dečak sa slike danas je najmoćniji čovek u Srbiji i upravo je proslavio rođendan - da li ga prepoznajete?

Autor: | 07/03/2024

0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić napunio je 54 godine. Tim povodom na svom Instagram nalogu objavio je status u kojem kaže:

“Juče sam molio ljude iz SNS-a, moje političke saborce, da više brinu o ljudima, da ne budu bahati, da im rešavaju probleme. Kad sam završio sa tiradom, nakratko sam razgovarao sa majkom i shvatio koliko sam nemaran i često nepažljiv prema roditeljima koji su mi sve dali.”

Björn Trotzki/Profimedia

 

Da je pre svega sin, a tek potom funkcioner, pa makar i na najvišoj funkciji, pokazao je emotivnim obećanjem koje je javno saopštio. Govoreći o onima koje najviše voli, predsednik je istakao:

“Daću sve od sebe da im pokažem koliko mi znače i koliko ih volim.”

Instagram

 

Rođendani su za mnoge od nas idealna prilika da se okrenemo, pogledamo put koji smo prešli, saberemo utiske. To je, svakako, i pravi trenutak da se prisetimo odakle smo krenuli i ko nam je svih prethodnih godina davao vetar u leđa.

Pročitajte: Volim te, tata! Pogledajte kako je sin Vukan predsedniku čestitao rođendan, prva dama podelila fotografiju poklona

Kad je reč o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, nema mesta dilemi. Povodom 54. rođendana podelio je nekoliko fotografija iz porodičnog albuma uz kratak opis:

“Ovo na slikama su moja majka Angelina, otac Anđelko, a na jednoj slici je Andrej.”

Instagram

 

Romantične crno-bele fotografije više od reči ilustruju period odrastanja u nekim idiličnim, pomalo zaboravljenim vremenima.

Neko bi rekao da je dečaka u naručju oca i majke i posle pet decenija lako prepoznati. Šta vi kažete?

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Najnovije vesti