Aleksandra Prijović bez dlake na jeziku: Ispada da bez Brene i Filipa ne bih uspela!

Aleksandra Prijović bez dlake na jeziku: Ispada da bez Brene i Filipa ne bih uspela!

Autor: | 09/11/2020

0

Aleksandra Prijović brak sa Filipom Živojinovićem gradi na zdravim osnovama. Izuzetno skromna, posvećena suprugu i sinu, Aleksandra je voljena i srećna žena. Ipak, otkriva da joj nije drago kada njen brak baci senku na uspeh koji je sama gradila.

Ogroman uspeh na muzičkoj sceni, Aleksandri se ne oprašta, ipak, pevačica otkriva da joj se čini, kako joj koleginice više od uspeha zameraju brak sa Filipom.

Pročitajte: Aleksandra Prijović prvi put otvoreno o Sandri - Rivalke ili najbolje drugarice?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Feb 14, 2019 at 1:54am PST

- Koleginicama je mnogo veći problem moj brak nego karijera. Mislim da bi sve uspehe mogle da mi oproste i pređu preko njih, ali što sam se udala za njega, to nikako. Ispada nekad da bez Filipa i Brene ne bih ni uspela. Akcenat je na njemu uvek, bez obzira na to što sve pesme i spotove sama finansiram - rekla je Aleksandra Prijović.

Aleksandra Prijović brak vezuje za ljubav i posvećen odnos koji ona i Filip grade. Kada je njena karijera sa druge strane u pitanju, voli da čuje savet i od Brene i od Filipa, ali svaku pesmu i spot sama finansira. Ipak u porodici Živojinović oseća se voljeno i prihvaćeno, srećna je i ne zavidi nikome.

Pročitajte: Aleksandra u suzama, jedva došla do reči - Filip Živojinović prvi put o supruzi, prvom poljupcu, veridbi i sinu Aleksandru (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Oct 31, 2020 at 5:45am PDT

- Ja nikada nisam bila ljubomorna na bilo čiji uspeh u životu, u poslu niti na skladnu porodicu - rekla je ona za "Svet".

Porodica, ljubav sa Filipom i brojni uspesi čine da joj mnogi zavide, ali ona svojom skromnošću i širokim osmehom osvaja srca publike i uspešnija je nego ikada.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram