Ovo je poslednja dodela nagrada kojoj prisustvujem... Bolest slavne glumice uzela maha, kreće se pomoći štapa i ne ispušta ćerkinu ruku

Ovo je poslednja dodela nagrada kojoj prisustvujem... Bolest slavne glumice uzela maha, kreće se pomoći štapa i ne ispušta ćerkinu ruku

Autor: | 27/02/2023

0

Iako se sve teže kreće, Kristina Eplgejt sinoć je došla na dodelu SAG (Screen Actors Guild) nagrada u Los Anđelesu. Glumica, koja se proslavila ulogama u tinejdžerskoj komediji „Nemoj reći mami, kod kuće smo sami“ i seriji „Bračne vode“, već duže vreme se muči sa multiple sklerozom.

Pročitajte: Šta je frontotemporalna demencija od koje pati Brus Vilis? Obično se javlja u ovom životnom dobu i dovodi do katastrofalnih posledica

Frazer Harrison / Getty Images

 

Pošto bolest uzima maha, Kristina je primorana da koristi štap dok hoda. Ali, ne predaje se i ne odustaje. Čak je sinoć poslala i poruku velikom problemu s kojim se suočava: na štapu je pisalo „FU MS“ (je.i se, ms). Društvo na crvenom tepihu pravila joj je ćerka Sejdi Grejs.

- Ovo je verovatno poslednja dodela nagrada kojoj prisustvujem - rekla je Kristina, koja se našla među nominovanima zahvaljujući ulozi u komičnoj seriji „Dead to me“. Upravo je, dok je snimala drugu sezonu 2021. godine, saznala da boluje od multiple skleroze. Prethodno se suočila sa karcinomom dojke, koji je uspela da izleči, ali uz dvostruku mastektomiju.

Pročitajte: Jedno jutro probudila sam se skoro slepa - Doris Bizetić se godinama bori sa teškom dijagnozom

Frazer Harrison / Getty Images

 
 

Glumica je iznenadila javnost kada se u novembru pojavila na holivudskoj stazi slavnih, gde je dobila zvezdu. Mnogi su bili iznenađeni njenim izgledom, ali i sve lošijim zdravstvenim stanjem.

- Ugojila sam se 20 kilograma, ne mogu više da hodam bez štapa. Želim da ljudi znaju da sam svega toga svesna, i zato će me sad prvi put videti ovakvu – istakla je tom prilikom hrabra Kristina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Frazer Harrison / Getty Images