Punačka mlada očiju punih suza: Ovako je Goca Tržan izgledala na venčanju sa Ivanom Marinkovićem FOTO

Punačka mlada očiju punih suza: Ovako je Goca Tržan izgledala na venčanju sa Ivanom Marinkovićem FOTO

Autor: | 23/02/2023

0

Iako je Goca Tržan još od 2015. godine u skladnom braku sa bubnjarem Radomirom Rašom Novakovićem, sa kojim podiže ćerku Lenu, kad god njen prvi suprug Ivan Marinković postane učesnik nekog rijaliti programa, javnost se priseti da popularna pevačica iza sebe već ima jedan brak.

Pročitajte: Bivši muž Goce Tržan sa suzama u očima progovorio o odnosu sa ćerkom Lenom - Nemamo kontakt, ali to nije moj izbor

Mirko Tabašević

 

Goca i Ivan verili su se u jesen 2006, posle šest meseci veze, a početkom naredne godine rekli su „da“. Mladoženja je imao 35 godina, mlada četiri više. Kao što ni brak nije bio dugovečan, tako se ni na Internetu nije zadržalo previše slika koje bi ilustrovale dan njihovog venčanja.

Za uspomenu im je ostala naslovna strana magazina Story, iz januara 2007. godine, a uz fotografiju mladenaca išao je naslov „Oboje smo zaplakali“.

Pročitajte: Prekinula nagađanja - Goca Tržan otkrila kakav je zaista odnos Lene sa ocem Ivanom Marinkovićem

Story

 

Ivan je nosio crno odelo i belu košulju, a Goca, koja je bila u drugom stanju, haljinu klasičnog kroja, preko koje je, za vreme crkvene ceremonije, prebacila ešarpu koja se slagala sa Ivanovom svetloroze kravatom.

U to vreme Goca je imala kratku kosu, koja je bila njen zaštitni znak još dok je nastupala sa bendom „Tap 011“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

− Bio sam veliki Gocin fan, jedva sam čekao da je upoznam. Počeo sam da radim kao konobar u jednom kafiću, a uporedo sam prodavao firmiranu garderobu u butiku, gde mi se ostvarila velika želja. Goca je jednog dana došla i tad smo se prvi put videli. Onda je često svraćala i kupovala stvari od mene. Poverila se našoj zajedničkoj drugarici da joj se dopadam i tražila joj je moj broj telefona – ispričao je jednom prilikom Ivan, koji je sa bivšom suprugom u lošim odnosima još od 2011. godine, kada su se razveli.

Sporili su se oko zajedničke imovine, Goca ga je tužila zbog neplaćanja alimentacije, a nije odobravala ni njegova rijaliti-eksponiranja, smatrajući da samo mogu da štete njihovoj ćerki.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović

Slične Vesti