Javnost zaslužuje da zna istinu: Jelena Karleuša posle dve godine otkrila zašto je zaista napustila Zvezde Granda

Javnost zaslužuje da zna istinu: Jelena Karleuša posle dve godine otkrila zašto je zaista napustila Zvezde Granda

Autor: | 21/02/2023

0

Jelena Karleuša napustila je Zvezde Granda pre dve godine, ali se strasti između nje i Saše Popovića još ne smiruju.

Promo

 

Popović je u emisiji „Puls Srbije“ izneo niz informacija o Karleušinom angažmanu, pomenuvši, pored ostalog, njen honorar.

‒ Ja Jelenu Karleušu zaista poštujem, tu nema šta. Šest godina je bila u Zvezdama Granda. Koliko je ona značila nama, toliko je šou značio za nju. Ako vam kažem da je ona honorar od 2015. do 2020. godine podigla 300%. Vi Jelenu Karleušu danas ne možete da dobijete bez 12.000, 13.000 ili 20.000 evra ‒ rekao je Popović.

‒ Jelena Karleuša je bila zabranjena na svim nacionalnim televizijama do 2015. godine. Ona je to i sama rekla u emisiji i zahvalila mi što sam joj dao šansu da se iskaže u ovom takmičenju. Jelena Karleuša je svake subote šest godina mogla da priča i pričala je o pevačima, estradi, istoriji, politici, društvenim temama. Ona je zasigurno mnogo doprinosila, ali i mi smo njoj.

Pročitajte: Oglasila se Grand produkcija - Ovo je razlog zašto Ceca menja Karleušu u Zvezdama Granda

Promo

 

Ubrzo je stigao Jelenin odgovor na Sašine tvrdnje, u kome se muzička zvezda drži stava da je rejting takmičenja znatno opao od kada ona nije u žiriju.

‒ Obožavam Saleta. Nažalost, ovo što je govorio je istina.Tačno je da sam tokom čitave moje karijere zabranjena, što je surova i tužna istina mog života i karijere, velika nepravda i kršenje ljudskih prava, zar ne? Tačno je i da mi je honorar za koncerte porastao za 300%. Tačnije, tri puta je veći. Sada sam najplaćenija, jupi ju! Tačno je da mi je pružio ruku kad niko nije hteo, ali sam ja zato šest godina radila bez dinara. Jer sam čestit i dobar čovek koji zna da ceni. Odužila sam se. Smatram da jesam, da su Zvezde Granda uz mene imale najveći pik i procvat ‒ napisala je Karleuša u svom obraćanju na Instagramu.

Pročitajte: Više nismo muž i žena! RAZVEO SE pobednik Zvezda Granda, nije pomogao ni bračni terapeut

Promo

 

JK je potom otkrila da je zbog neadekvatnog honorara napustila emisiju.

‒ Isto tako, tačno je da od kada mene tamo nema, Zvezde Granda više niko ne gleda. To svi znaju. Otišla sam jer posle šest godina nisu hteli adekvatno da me plate. Ne Saša već „United Media“. Smatram da je bilo mnogo bolje da su me platili nego što su doveli nekog ko je čitav šou odveo u propast i nenadoknadiv minus. I za kraj, dragi moj Sale, ako su ZG tako čarobne, zašto nikom drugom nije skakao honorar, samo meni? Odgovor je jednostavan, zato što sam se ja za to i borila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti