Letovale su zajedno i podržavale se, a danas... Evo šta Suzana Jovanović posle svega misli o Jeleni Karleuši

Letovale su zajedno i podržavale se, a danas... Evo šta Suzana Jovanović posle svega misli o Jeleni Karleuši

Autor: | 01/10/2023

0

Suzana Jovanović krajnje iskreno o Jeleni Karleuši

Pre nekoliko dana počeo je novi estradni rat. U glavnim ulogama su Jelena Karleuša i Saša Popović, što je mnoge ostavilo u čudu. Ne tako davno bili su veoma bliski, a još se sećamo kako je JK podizala prašinu kao članica žirija takmičenja „Zvezde Granda‟. 

Instagram

 

Popularna pevačica čak je letovala u Hrvatskoj sa Sašom i njegovom suprugom Suzanom Jovanović.

Pročitajte: Obožava luk, ima neprirodno dugačke prste i mučno oboljene od detinjstva - 30 činjenica o JK za koje niko ne zna

Bilo je to 2019. godine u Opatiji. Večeri su provodili uz muziku i smeh, bivši lider „Slatkog greha‟ rado je svirao klavir Jeleninim ćerkama Atini i Niki. Da li su ta lepa druženja samo davna prošlost ili je aktuelna svađa kratkog daha?

Instagram

 

Šta posle svega kaže Suzana? Sašina supruga u jednom intervjuu je prokomentarisala Jelenine nove albume i ima samo – reči hvale.

‒ Preslušala sam „Alfu‟ i moram da priznam da to nije za mene, ali „Omega‟ mi je već bolja i najviše mi se dopada pesma „Abu Dabi‟ ‒ iskrena je pevačica. 

Na pitanje da li joj nedostaju druženja sa koleginicom odgovorila je:

Dejan Milićević

 

‒ Kada je Jelena otišla iz „Granda‟, putevi su nam se jednostavno razišli. Što ste bliži nekome više se i družite, mislim da je to normalno. Jelena ima svojih obaveza, ima porodicu, sada je prezauzeta promocijom, albumom, koncertima... No, svi smo mi tu, u istom krugu. Malo nas je život razdvojio, svako na svoju stranu, ali u svakom slučaju želim joj sve najlepše.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dejan Milićević, Instagram

Slične Vesti