Plan je dugo kovan: Paparaco uslikao Cecu i Sašu Popovića na tajnom sastanku, evo koliko će pevačica biti u žiriju (foto)

Plan je dugo kovan: Paparaco uslikao Cecu i Sašu Popovića na tajnom sastanku, evo koliko će pevačica biti u žiriju (foto)

Autor: | 03/09/2021

0

Ceca Ražnatović Zvezde Granda jedva čeka, oglasila se zvaničnim saopštenjem

Nova sezona takmičenja „Zvezde Granda“ počinje 18. septembra, a žiri se malo promenio. Zapravo, bilo je to veliko iznenađenje, jer mesto Jelene Karleuše zauzeće ‒ Ceca Ražnatović. Vest je u javnosti odjeknula poput bombe, a Jelena, koja nije uspela da se sa produkcijom dogovori oko honorara za novu sezonu, obratila se javnosti jasnom porukom.

Pročitajte: Nova sezona Zvezda Granda bez Jelene Karleuše, u njenu stolicu sešće niko drugi do Ceca

Instagram

 

Ceca Ražnatović Zvezde Granda sa nestrpljenjem iščekuje 

Čim je vest izašla u javnost, Ceca Ražnatović odlučila je da iskreno kaže kako se rodila ideja da se nađe u čuvenom žiriju popularnog takmičenja. 

‒ Zemljotres se nije dogodio. Desila se sjajna ponuda i obostrana dobra volja da jedno muzičko takmičenje podignemo na još viši nivo i dodatno ispopularizujemo. Uz sve to da zajedničkom snagom i iskustvom formiramo nova lica na muzičkoj sceni. Pregovori su trajali izvesno vreme, a konkretizovali smo ih tek juče. Nisam želela da o tome pričam u javnosti dok ne bude potpisan ugovor, čim je to učinjeno, produkcija je izašla sa saopštenjem. Imam iskustvo u takmičenjima, prvo sam sama učestovala na njima i borila se za prva mesta, a onda sam, kada sam napravila određene godine karijere, postala deo „Pinkovih zvezda“. Iskreno, iz tog takmičenja vučem sjajne utiske ‒ poručila je Ceca, koja je nedavno sa Sašom Popovićem imala i tajni sastanak, a usnimile su ih kamere emisije „Paparazzo lov“. 

 Pročitajte: Oglasila se Grand produkcija - Ovo je razlog zašto Ceca menja Karleušu u Zvezdama Granda

printscreen youtube

 

Ceca je otkrila koliko će trajati njena saradanja sa „Grandom“. 

‒ U ovom trenutku mogu da kažem da su pred nama tri dobre godine koje me vezuju za ovaj projekat. Želimo da ih zajedno obeležimo u najboljem mogućem svetlu ‒ rekla je Ceca, koja je otkrila i da li će biti stroga. 

‒ Ne mogu da idem protiv svojih principa kojih se držim godinama. To je da mišljenje o tome kako neko peva može da se kaže, a da to ipak bude kulturno i lepo sročeno, ali da nikoga ne posramite javno niti izložite ismejavanju. Reč je o mladim ljudima koji nemaju dovoljno iskustva na sceni, ni pred kamerama, a posebno ne kada ispred njih sedi skoro deset ljudi koji treba da ih ocenjuju. Pri tom skupili su mnogo hrabrosti da se okušaju u nečemu i izbore za bolje sutra.

Pročitajte: Medijska bomba - Ceca menja Jelenu Karleušu u "Zvezdama Granda"

Miloš Nadaždin

Ceca će se truditi da svojim stavovima i mišljenjem nikoga ne uvredi. 

‒ Poenta takmičenja nije da neko plače na sceni, da se vi derete na kandidate i da ih omalovažavate. Jedan takmičarski šou-program, kako ga mnogi nazivaju, treba da utiče na kandidata da bude u svakom narednom krugu još bolji. A na kraju da pobedi onaj koji se najviše trudio ili ima najveći talenat. Trudiću se da svoje znanje i sve što sam naučila za više od trideset godina karijere implementiram u ovo takmičenje. Da budemo iskreni, ako pogledate bilo koji strani program te vrste, videćete da je tako.

Pevačica je za kraj navela u kakvim je odnosima sa ostalim članovima žirija:

‒ Niko od članova žirija u direktnom susretu nije imao ništa loše da mi kaže, naprotiv dobijala sam uvek veoma lepe komentare na račun mog rada, izgleda, karijere i brojne druge stvari. Hvala im na tome. Ne vidim zašto bi novi lični susreti bili drugačiji od tih, prepuni srdačnosti i komplimenata. Želim da negujemo dobru energiju i da svi mi budemo u službi toga da se najbolji i najtalentovaniji afirmišu i nađu u finalu.

Miloš Nadaždin

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin