Nije izdržao! Ćerka Željka Mitrovića u Londonu slavi rođendan, gest bivšeg verenika ne prestaje da se komentariše FOTO

Nije izdržao! Ćerka Željka Mitrovića u Londonu slavi rođendan, gest bivšeg verenika ne prestaje da se komentariše FOTO

Autor: | 14/02/2023

0

Kristina Mitrović, ćerka vlasnika televizije Pink, slavi 23. rođendan u Londonu. Iako je današnji dan idealna prilika za još jedno lepo slavlje – praznik ljubavi, ovaj 14. februar dočekala je bez jače polovine. Naime, početkom godine Kristina je raskinula veridbu sa kontroverznim Ilijom Riskinom.

Pročitajte: Sušta suprotnost bahatom Iliji - Ovo je dečko mlađe ćerke Željka Mitrovića, skromni Amerikanac doktor Šon FOTO

Instagram

 

Ipak, Kristina nije sama. Društvo u glavnom gradu Britanije prave joj tata Željko i mama Milica, koja je na Instagramu objavila dirljivi video, sastavljen od njenih slika iz detinjstva, a pratioce je raznežila i objavom: „Prelep i sunčan dan u Londonu, to je zbog rođendana naše drage Kristine, a i dan je zaljubljenih!”

„Srećan rođendan”, poručuju na engleskom jeziku velika srebrna slova koja su zajedno sa belim i crvenim balonima u obliku srca ukrasila prostoriju. Tu je i elegantna torta sa brojem 23.

Pročitajte: Do sledećeg susreta, gde god na svetu... Nesuđeni zet Željka Mitrovića nestao, kontroverznom Iliji gubi se svaki trag

Instagram

 

„Danas sam slavljenica”, napisala je Kristina uz fotografiju na kojoj je u prvom planu gomila poklona, očigledno skupocenih, bar kako otkrivaju logotipi prestižnih modnih kuća na kutijama i kesama. Da li je neka možda stigla od bivšeg verenika?

Šta je Ilija danas objavio na Instagramu pogledajte OVDE.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti