Porodila se naša glumica, preslatki dečak dobio staro srpsko ime FOTO

Porodila se naša glumica, preslatki dečak dobio staro srpsko ime FOTO

Autor: | 11/02/2023

0

Porodila se glumica Tijana Marković

Glumica Tijana Marković na svet je donela zdravog dečaka nestvarnog imena, a sada je na Instagramu podelila prvu fotografiju sina.

- Najlepši rođendanski poklon stigao je u januaru i doneo mali blagoslov koji je izabrao mene da mu budem majka. Sava je rođen - napisala je glumica u opisu fotografije na kojoj drži bebinu ruku.

Pročitajte: Namsejani i zagrljeni! Jelena Đoković uslikana na romantičnoj večeri sa ovim poznatim frajerom, pogledjate fotografije

Instagram

 

Tijanina objava izazvala je oduševljenje na društvenim mrežama.

"Živeo Sava", "Čestitam", "Divno", neki su od komentara.

Tijana je sinu dala staro srpsko ime Sava, nastalo od reči "saba", što znači "pravedan".

Iako ne govori često o privatnom životu, jednom prilikom je otkrila detalje o suprugu Draganu.

- On je biznismen, ima svoju firmu, ali se bavi i produkcijom, radio je koncerte Merlina i Čole. Tako smo se i upoznali. Već četiri meseca smo zajedno, ali bili smo prijatelji dugo pre nego što smo počeli da se zabavljamo - rekla je prošle godine za HELLO!.

 

Na pitanje šta je presudilo da njemu poveri svoje srce i odabere ga za partnera, glumica odgovara:

- Presudila je moja odluka da budem pokraj osobe koja me prihvata takvu kakva jesam, koja ne želi da me menja, već me razume, podržava i pruža slobodu da se razvijam u svim svojim talentima. Osvestila sam šta je to što u vezi želim. Ranijih godina sam muškarce poput svog sadašnjeg partnera odbijala, bili su mi dosadni. Što bi nam bilo lepo, daj neki problem, dramu, da se posvađamo. Merila sam ljubav patnjom umesto slobodom. Do te spoznaje sam došla radom na sebi, svojoj autentičnosti. Naučila sam da poštujem svoje vreme. Biram s kim ću da se družim, ali i u kojim projektima ću da učestvujem - rekla je tada Tijana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti