Ne živi sama! Zavirite u novi stan Marije Šerifović, luksuz koji malo ko sebi može da priušti FOTO

Ne živi sama! Zavirite u novi stan Marije Šerifović, luksuz koji malo ko sebi može da priušti FOTO

Autor: | 09/02/2023

0

Novi stan Marije Šerifović odiše luksuzom

Imajući u vidu da je Marija Šerifović jedna od najcenjenijih i najtraženijih pop pevačica, ne čudi što sebi može da priušti život na visokoj nozi.

Godinama je živela u luksuznom stanu na Novom Beogradu, u kvartu gde su joj prve komšije bile Novak Đoković, Saša Kovačević, Milica Todorović... Budući da je sa fanovima u svakodnevnoj komunikaciji preko društvenih mreža, mnogi su bili u prilici da vide unutrašnjost njenog doma.

Pročitajte: Bol o kojoj se ne govori - Brat Marije Šerifović preminuo mlad, porodicu pogodila velika tragedija

Instagram

 

Ipak, 38. rođendan, prošlog novembra, Marija je dočekala na novoj adresi.

− Marija voli novogradnju, modernu arhitekturu i dizajn i sasvim je logično što je baš u ovom kompleksu želela da kupi stan. Osim toga, novi dom birala je i po meri svog kućnog ljubimca, sa kojim će se šetati na keju u blizini zgrade. Osim toga, veći stan joj je potreban i zbog posete mame Verice koja često dolazi kod nje iz Kragujevca – pojasnio je izvor blizak pevačici, zbog čega je izabrala da ubuduće živi u naselju Beograd na vodi.

Pročitajte: Jelena Karleuša otkrila najlepše vesti - Marija Šerifović će roditi bebu!

Instagram

 
 

I ovog puta Marija je nastavila sa praksom da deli video-snimke i fotografije nastale u njena četiri zida, pa smo tako saznali da se umesto muzičkih, na njenom televizoru gledaju sportski programi, pre svega fudbal, ali i da obožava da ugosti prijatelje.

Novi stan Marije Šerifović je, baš kao i zgrada u kojoj stanuje, moderno dizajniran. Krasi ga kvalitetni laminat na podu u sobama, pločice u kuhinji, a zahvaljujući širokim prozorima sve prostorije su tokom dana okupane svetlošću.

Pročitajte: Oaza ljubavi - Zavirite u luksuznu vilu Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja u Sevilji FOTO

Instagram

 

Kada je reč o enterijeru, opredelila se za minimalizam. U dnevnom boravku u prvom planu je veliki trpezarijski sto, uz koji je izabrala stilizovane sive stolice, a poseban ugođaj daje diskretno osvetljenje na zidu.

− Jedini način da imaš prijatelja je da budeš prijatelj − poručila je Marija Šerifović uz fotografiju na kojoj je sa dragim ljudima koji su došli da joj čestitaju useljenje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram