Dom Marije Šerifović oduševio, iznenadićete se ko joj je cimer (foto)

Dom Marije Šerifović oduševio, iznenadićete se ko joj je cimer (foto)

Autor: | 06/10/2021

1

Dom Marije Šerifović u prelepom delu Beograda 

Marija Šerifović rođena je i odrasla u Kragujevcu, ali duže vreme živi u glavnom gradu. Stan je kupila na Novom Beogradu, koji je sa svojim širokim ulicama i modernim zgradama najviše po njenom ukusu.

S obzirom na to da se fanovima često obraća preko društvenih mreža, uvek iz drugog kutka stana, njeni pratioci u prilici su da vide kako živi jedna od naših najboljih pevačica.

Pročitajte: Iskrena ispovest Marije Šerifović - Moj otac je bio car, ali loš za porodicu

Sama je jednom prilikom priznala da nema ni vremena ni živaca da obilazi radnje i kupuje nameštaj. To je prepustila drugima, a na njoj je samo da kaže „sviđa mi se“ ili „ovo ne želim u kući“.

Ipak, kada je tehnika u pitanju, tu je zadržala glavnu reč. Lično je izabrala brojne uređaje, uključujući televizor sa velikim ekranom, koji je postavljen na zidu u dnevnoj sobi.

Dom Marije Šerifović - komfor na prvom mestu 

Čak i oni koji Mariju ne poznaju, po izboru udobne ugaone garniture ili bračnog kreveta, lako mogu zaključiti da je veliki hedonista koji uživa da se „ušuška“ u svom domu. Omiljene boje su joj, bez sumnje, bela i siva.

S obzirom na to da se bavi profesijom koja podrazumeva česta putovanja jasno je što se na svakoj fotografiji, negde u pozadini, uvek nazire bar jedan kofer.

Mada ima običaj da kaže kako je po prirodi nervozna i nema strpljenja za uobičajene obaveze, mora se priznati da je u garderoberu Marije Šerifović sve „pod konac“.

Pročitajte: Ovo je prvi put da je vidite sa dugom kosom, fotografija Marije Šerifović postala potpuni hit

Na fotografijama se često može videti i njen „cimer“, verni pas Hulk koji je u stopu prati.

Da li u šali ili zbilji, tek pre nekog vremena Marija je objavila jedan zanimljiv video u kojem poručuje: „Dakle, krenula je sanacija stana iznad mog i evo upravo sam odlučila da više neću da živim u gradu. Da više neću da živim u zgradi. Svi koji prodaju neki plac, kuću, zemljište, njivu ili bilo šta slično, slobodno neka mi ponude taj oglas.“

Komentari (1)

Loading
Milijana Dokic 13:22 07.10.2021
Odgovori

Ako bi eventualno realizovala 4 u donjoj 4 u gornjoj vilici....da bi se subjektima bolje osećala koliko bibbio krajnji iznos i da li postoji starosna granica(71)iako se subjektima osećam dosta "mladje"ali to nije tema....Ps da li radite u totalnoj snesteziji...i koliko čitav proces traje?Srdačan pozdrav Milijana Djokic-Beograd

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti