Za Danilom Čelebićem uzdišu žene: Markantni glumac krije svoju ljubav, a o deci je otkrio samo ovo FOTO

Za Danilom Čelebićem uzdišu žene: Markantni glumac krije svoju ljubav, a o deci je otkrio samo ovo FOTO

Autor: | 21/03/2023

0

Serija „Zakopane tajne“ tek što je počela da se emituje, a ženskom delu publike za oko je zapao glavni glumac Danilo Čelebić, koji je zbog fizičke sličnosti sa turskim kolegom Halitom Ergenčom već poneo nadimak „Sulejman Veličanstveni“.

Pročitajte: Izgubila je sina 7 dana po njegovom rođenju - Popularnu glumicu gledamo u seriji Zakopane tajne, iza njenog osmeha krije se strašna bol

Jelena Simonović

 

Seda kosa i brada odlično su se uklopili u lik šezdesetogodišnjeg tajkuna koga igra, ali ne može se reći da verno oslikavaju Danilovih 49 godina. Tačnije, podgorički glumac rođen je 16. aprila 1974. godine.
Iako je ovdašnjoj publici nedovoljno poznat, u rodnoj zemlji igrao je u brojnim televizijskim i pozorišnim projektima. Oni koji ga poznaju kažu da je gospodin sa manirima, a tome u prilog možda ponajbolje govori stav da detalje privatnog života ne iznosi u medije.

Pročitajte: Sed, markantan i svima dobro poznat - Milica Milša blista pored novog partnera, Žarko priznao poraz FOTO

Instagram

 

Jedna od retkih prilika kada je napravio izuzetak, bila je pre deset godina, u vreme kada je igrao u seriji „Budva na pjenu od mora“. Za crnogorske „Vikend novine“ tada je otkrio da je ponosni otac jedanaestogodišnjeg Luke i osmomesečne Anđele, kao i da se njegova supruga zove Biljana.

- Deci trebaju pažnja i ljubav, da imaju osećaj sigurnosti kada su pored roditelja. Sve ostalo je sekundarno.

Pročitajte: Fatalne lepotica za kojom su svi uzdisali - Gala Videnović ponovo na malim ekranima, godine su učinile svoje FOTO

Promo

 

Na konstataciju da ga ljudi obično mogu sresti na motoru pojasnio je:
‒ Za mene motor ima posebnu draž, kad odem van grada, skinem kacigu i uživam u „vetru u kosi“. Najviše volim da vozim po lokalnim putevima, po našim planinama, nekim predelima koji nisu urbani. Ispunjava me simbioza sa prirodom. Prevazišao sam jurnjave, ne privlače me brzine koliko da osetim svaki trenutak na motoru.

Instagram

 

Dodao je i da, kad je reč o izboru garderobe, ne robuje formi.
‒ Nisam od onih čiju svest može da kreira neki medij tako što će reći sad je to moderno, pa nosi. Slušam samo impuls svog srca, a kad tako činite, shvatite da je važnije ono što nosite u sebi, čime zračite, nego šta imate na sebi. Ne treba da nosite marku da biste bili marka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jelena Simonović