Žive u centru Beograda i to u kakvim uslovima: Zavirite u stan Vesne Radusinović i Milomira Marića

Žive u centru Beograda i to u kakvim uslovima: Zavirite u stan Vesne Radusinović i Milomira Marića

Autor: | 26/05/2024

1

Dom Vesne Radusinović i Milomira Marića uređen je sa puno ljubavi

Čak i ako u startu nemaju slične afinitete, supružnici posle četvrt veka zajedničkog života neminovno poprime navike jedno od drugog, a svako ko uđe u njihov dom još „s vrata“ može da zaključi mnogo toga o porodici koja tu stanuje.

Tako je, čini se, i u slučaju Vesne Radusinović i Milomira Marića, koji su se skućili u salonskom stanu u blizini Botaničke bašte.

Istina, nedaleko odatle nalazi se i Marićev „momački“ stan, u kome se „baškari“ biblioteka koja broji na hiljade naslova, pa je emotivnom paru Marić‒Radusinović neuporedivo komfornije na drugom mestu.

Instagram

 

Ko vodi glavnu reč u uređenju enterijera lako se može zaključiti po tome što je životni prostor ispunjen brojnim zanimljivim detaljima, a na sve strane raspoređene su vaze sa buketima svežeg cveća.

Instagram

 

Osim toga, u vreme novogodišnjih i božićnih praznika, kao i porodičnih slavlja, Vesna Radusinović ima običaj da na svom Instagram profilu objavi fotografije koje svedoče da ne samo što uživa u dekoraciji već za nju ima i „dobro oko“.

Pročitajte: Godinama smo čekali ovaj trenutak - Vesna Radusinović oduševila divnim vestima, na leto stiže...

Centralno mesto u stanu opremljenom klasičnim stilskim nameštajem zauzima slika Koste Bunuševca, na kojoj su Vesna i njen sin Vedran iz dečačkih dana.

Instagram

 

Instagram

 

Imajući u vidu da su Vesna i Milomir ostvarili karijere u svetu novinarstva, odnosno književnosti, ne iznenađuje što se na svakom koraku nalaze knjige, kojih ima toliko da ne mogu sve da nađu svoje mesto na postojećim policama.

Dobar ukus koji su pokazali u uređenju životnog prostora nije izostao ni prilikom izbora magazina koje kupuju, pa se tako među omiljenom literaturom nalaze i primerci HELLO! magazina.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Slične Vesti