Večno će ga pamtiti: Zorica Brunclik potrešena tužnom vešću, danas je preminuo...

Večno će ga pamtiti: Zorica Brunclik potrešena tužnom vešću, danas je preminuo...

Autor: | 03/02/2023

1

Zorica Brunclik potrešena tužnom vešću

Danas nas je napustio slavni španski kreator Pako Raban, jedan od najvećih ekscentrika u svetu mode. Koristio je nekonvencionalne materijale kao što su metal, papir ili plastika, a njegov dizajn bio je neobičan, impresivan, bleštav, ponekad naučnofantastičan – setimo se samo čuvenog kostima koji je nosila Džejn Fonda kao Barbarela.

Pročitajte: Dečaku sa slike ubili su oca, dvaput se razveo, ali ga optimizam nikada nije napustio - Da li ga prepoznajete

Profimedia

 

No, dobro se sećamo i zlatne haljine koju smo videli na Zorici Brunclik kada je u jednom nastavku „Ludih godina“ pevala Žiki i Milanu. Folk zvezda svojevremeno se pohvalila da je ta kreacija bila poklon od Rabana, koji je njom bio opčinjen.

Pročitajte: Preminuo Pako Raban u 89. godini

Youtube printscreen

 

‒ Haljina je zaista bila prelepa i mnogo sam je volela. Ali, ljudi su me dugo pljuvali zbog nje. Nazvali su me kič pevačicom, da ne poverujete. Niko nije znao da je to haljina Paka Rabana, koju sam dobila lično od njega posle jedne revije. Ja se oblačim onako kako mi u trenutku dođe, možda mi se posle i ne svidi, ali bitan je momenat – rekla je Zorica Brunclik, evocirajući uspomene na kratak nastup u rado gledanoj komediji.

Komentari (1)

Loading
Boki Köln 20:54 04.02.2023
Odgovori

Stvarno su bili nerazdvojni, svi smo se bili iznenadili kad se odlucila za Kemiša. Pako Raban je nikad nije prezalio. Ljubu Kešelja je zbog njega ostavila i tu se umesao Miroljub. Cela Krnjača zali za nesudjenim zetom.

hellomagazin.rs ATA Images