Otkriven uzrok smrti Rodnijevog sina jedinca, glumac i njegova supruga neutešni

Otkriven uzrok smrti Rodnijevog sina jedinca, glumac i njegova supruga neutešni

Autor: | 16/01/2021

0

Rodnijev sin imao je samo 19 godina...

Arči Lindherst, sin Nikolasa Lindhersta, najpoznatijeg po ulozi Rodnija u legendarnoj seriji "Mućke”, pronađen je u oktobru prošle godine mrtav u porodičnom domu. Britanski mediji preneli su tada da je Nikolasov sin jedinac preminuo u 19. godini posle „kratke i teške bolesti“. Porodica se svih ovih meseci nije oglašavala, tako da je pravi uzrok smrti dugo bio nepoznat.

Pročitajte: Rodnijev sin jedinac pronađen mrtav

„Daily Mail“ pisao je kako su hitna pomoć i policija došle u njegov dom i posle detaljne pretrage otklonjena je mogućnost nasilne smrti. Telo je poslato na obdukciju, a nalazi su tek sada otkrivenu. Arči je preminuo u snu, a njegova majka otkrila je britanskim medijima sada da je uzrok smrti izliv krvi u mozak.

Pročitajte: Evo za koliko je prodata čuvena kuća u kojoj su snimane “Mućke”

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Archie Lyndhurst (@archie_lyndhurst)

- Preminuo je od intracerebralnog krvarenja izazvanog akutnim limfoblastnim limfomom. Ovo nije leukemija kakvu mi poznajemo. Reč "akutni" u medicinskom smislu znači ubrzano. Uvereni smo da niko od nas nije mogao ništa da učini, jer Arči nije pokazivao znake bolesti - rekla je Lusi, priznavši da su njen suprug i ona ostali nemi od šoka i bola. Ovo stanje veoma je retko i u godini ubije oko 800 ljudi, kaže statistika.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Tim Whitby/Getty Images via Guliver