Sedam godina od smrti Vitni Hjuston, tajna je otkrivena: Robin joj je ipak bila mnogo više od prijateljice! (video)

Sedam godina od smrti Vitni Hjuston, tajna je otkrivena: Robin joj je ipak bila mnogo više od prijateljice! (video)

Autor: | 07/11/2019

0

Za pet dana, tačnije 12. novembra, svetlo dana ugledaće memoari Robin Kraford, najbolje prijateljice i bliske saradnice nikada prežaljene pevačice Vitni Hjuston, a u kojima će, posle godina ćutnje, najzad otkriti pravu istinu o njihovom odnosu.

Da su šuškanja o njihovoj ljubavnoj vezi zaista bila istinita, potvrdila je sama Robin Kraford u svojim memoarima, a u kojima je otkrila kako je njihova veza okončana ponajviše zbog straha kako bi ista mogla da utiče na karijeru Vitni Hjuston.

U svojim memoarima nazvanim 'A Song for You: My Life with Whitney Houston', najbolja prijateljica i bliska saradnica opisala je kako je njihov prvi poljubac bio 'dug i topao i sladak kao med'.

https://www.instagram.com/p/B4i9fPNHmDa/

- Nešto se događalo između nas, ali nikada se nismo etiketirale da smo lezbijke, homoseksualke. Živele smo naše živote i nadale se kako ćemo zajedno biti večno - napisala je u knjizi Robin koja se sa slavnom pevačicom upoznala u leto 1980. u Nju Džersiju, kada su obe kao tinejdžerke radile u letnjem kampu.

- Maziti je i voleti je činilo se poput ostvarenja sna - dodala je Kraford i dodala kako je njihova ljubavna veza okončana 1982., kada je muzička karijera Vitni Hjuston krenula svoj put prema vrhu. Iako je njihovoj intimnoj vezi došao kraj, to ne znači da nisu ostale bliske. Naprotiv, čak su živele zajedno, a Robin je morala da gleda kako se muškarci u životu Vitni Hjuston izmenjuju. Bio je tu Džermejn Džekson, Edi Marfi, da bi se na kraju 1992. udala za Bobija Brauna.

Sama Robin Kraford na kraju je i radila za svoju slavnu prijateljicu, ali tokom godina je za nju postala itekako zabrinuta zbog njenih problema s drogom, ponajviše jer je Vitni, kako joj je priznala, kokain probala već sa 14 godina. 2000. godine Kraford je donela najtežu odluku u svom životu - dala je otkaz, shvativši kako 'mora da pobegne i spasi samu sebe'.

hellomagazin.rs Guliver/Getty