Siniša i Arijana želeli su da usvoje devojčicu iz Srbije: Imala je pet godina, crvenokosa, slatka, ali...

Siniša i Arijana želeli su da usvoje devojčicu iz Srbije: Imala je pet godina, crvenokosa, slatka, ali...

Autor: | 20/12/2022

0

Siniša i Arijana planirali su da usvoje dete iz Srbije

Siniša Mihajlović je, po mišljenju mnogih, bio otac za primer. Sa suprugom Arijanom imao je tri sina i dve ćerke, a brinuo je i o vanbračnom sinu kojeg je dobio još u momačkim danima.

Iako je tokom blistave sportske karijere dosta zaradio, imao je običaj da kaže da je bogat, ali ne u materijalnom pogledu, već zato što ima divne prijatelje i lepu porodicu.

Pročitajte: Ko je tajanstveni mladić koji je na sahrani u Rimu nosio sliku Siniše Mihajlovića

Profimedia

 

Ipak, činjenica je da je Siniša Mihajlović bio veliki humanista i dobrotvor, ali o tome nije želeo da priča. Finansijski je pomagao Dečje selo, u kome žive mališani bez roditeljskog staranja, gde je često i lično odlazio.

‒ Želeo sam da usvojim jednu devojčicu koju sam tamo upoznao. Imala je četiri-pet godina. Crvenokosa, slatka. Bila je kod mene na odmoru. Svidela se i mojoj ženi i mojoj deci. Ovde kod nas je to komplikovana procedura, pa smo na kraju odustali ‒ ispričao je u intervjuu za emisiju „Ljudi“.

Pročitajte: Miho, leti visoko - Uz pesmu navijača Lacija sahranjen Siniša Mihajlović, živećeš večno (video)

Instagram

 
 

Na pitanje šta ga čini srećnim odgovorio je:

‒ Kad dođem kući, a najmlađi sin mi se zatrči u zagrljaj i poljubi me. Ne postoji ništa lepše od toga. Kad vidiš da je dete veselo, nasmejano, da živi lepo, to je najveća radost.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti