Posle samoubistva sina pala je u tešku depresiju, srce nije moglo više... Preminula ćerka Elvisa Prislija

Posle samoubistva sina pala je u tešku depresiju, srce nije moglo više... Preminula ćerka Elvisa Prislija

Autor: | 13/01/2023

0

Preminula Liza Meri Prisli

Pre samo tri večeri sve je bilo divno. Ostin Batler dobio je „Zlatni globus“ za ulogu njenog oca Elvisa, smotri je prisustvovala zajedno sa majkom Prisilom, srećna, nasmejana... A onda, vest koja je zabrinula svet šou biznisa – Liza Meri Prisli juče je u teškom stanju primljena u bolnicu. Srce je stalo. Nažalost, nije izdržalo.

Pročitajte: Prisila Prisli šokirala svet - Elvis je sebi namerno oduzeo život, dobro je znao šta radi VIDEO

Getty Images

 

− Sa velikim bolom moram da podelim poražavajuću vest da nas je napustila moja prelepa ćerka Liza Meri – obavestila je javnost Prisila Prisli.

− Ona je bila najstrastvenija i najzanimljivija žena koju sam poznavala. Molimo vas za privatnost dok se nosimo sa ovim ogromnim gubitkom. Hvala vam na podršci i ljubavi. U ovom trenutku neće biti više izjava – dodala je udovica kralja rokenrola.

Pročitajte: Četiri decenije od smrti kralja rokenrola - Objavljena poštanska markica sa likom mladog Elvisa Prislija

 

Lizu Meri, koja je imala 54 godine, pronašla je kućna pomoćnica u spavaćoj sobi. Bila je u dubokoj nesvesti. Njen bivši suprug, Deni Kio, sa kojim je živela pod istim krovom iako su bili razvedeni, pokušavao je da je reanimira dok nije stigla hitna pomoć.

Getty Images

 

Lisa je imala samo devet godina kada je u kupatilu pronašla beživotno telo svog oca. To je bio kraj bezbrižnog detinjstva. Kada su se Elvis i Prisila razveli, 1972, ostala je da živi sa majkom u Los Anđelesu, ali je mnogo vremena provodila sa Prislijem na imanju Grejslend u Memfisu. Od njega je nasledila ljubav prema muzici, ali i sklonost prema porocima. Pravila je probleme, pila, drogirala se, ali je nekako uspela da se izleči od zavisnosti.

Pročitajte: Prisila Prisli otkrila o čemu je pričala sa Elvisom dan pre nego što je umro

Getty Images

 
 

Udavala se nekoliko puta. Između ostalih, za Majkla Džeksona i Nikolasa Kejdža. Sa muzičarem Denijem Kijom na ludi kamen stala je 1988. godine. Dobili su ćerku Danijel Rajli i sina Bendžamina Storma koji je 2020. izvršio samoubistvo. U četvrtom braku sa muzičarem Majklom Lokvudom rodila je 2000. godine blizance Finlija Arona i Harper Vivijen.

Getty Images

 

Teško se mirila sa gubitkom sina, posle njegove smrti pala je u depresiju. Utehe nije bilo, sve ređe se pojavljivala u javnosti. Sudbina se surovo poigrala porodicom Prisli. Kao i njenog oca pre 42 godine, lepu Lizu Meri slomilo je srce.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Najnovije vesti