Jedini unuk Elvisa Prislija pronađen mrtav

Jedini unuk Elvisa Prislija pronađen mrtav

Autor: | 13/07/2020

0

Unuk Elvisa Prislija Bendžamin Kio preminuo je u 27. godini. Jedini unuk slavnog pevača pronađen je mrtav u stanu u kojem je živeo. U nedelju, 12. jula, tragičnu vest potvrdio je menadžer Lise Mari Prisli Rodžer Vidinovski. Ipak, oni za javnost nisu naveli detalje o uzroku smrti mladog Bendžamina.

Sajt „TMZ“ preneo je da ni vlasti Los Anđelesa, gde se nalazio Kio, nisu saopštile više informacija o načinu smrti, dok određeni lokalni mediji pominju da je reč o samoubistvu. Prema pisanju strane štampe, Bendžamin se, navodno, ubio u svojoj vili u Kalabasasu. Unuk Elvisa Prislija pronađen je mrtav sa ranom od sačmare na grudima. Policija je saopštila da je reč o samoubistvu, ali da tačne okolnosti trenutno nisu jasne.

‒ Lisa Mari je skrhana, Bendžamin je bio centar njenog sveta. Ona je obožavala tog dečka. Bio je ljubav njenog života ‒ rekao je Vidinovski.

Pročitajte: Kako danas izgleda jedina žena koju je Elvis Prisli odveo pred oltar (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lisa Marie Presley (@lisampresley) дана 20. Јун 2018. у 6:34 PDT

Unuk Elvisa Prislija nenormalno je ličio na dedu

Lisa je Bendžamina dobila u braku sa muzičarem Denijem Kiom, sa kojim ima i ćerku Rajli (31). Lisa je potom bila udata za Majkla Džeksona i Nikolasa Kejdža. U braku sa muzičkim producentom Majklom Lokvudom dobila je bliznakinje Harper i Finli, danas jedanaestogodišnjakinje, a razveli su se 2016. godine.

Kio nije voleo da se eksponira u javnosti, ali prema nekolicini fotografija objavljenih u medijima, primetna je velika fizička sličnost sa dedom Elvisom. Lisa Mari Prisli jednom prilikom je izjavila da ljudi večito ostaju šokirani prilikom upoznavanja sa Bendžaminom upravo zbog njegovog izgleda i srodnosti sa čuvenim muzičarem.

Britanski tabloid „Daily Mail“ ranije je preneo da je Kio 2009. godine dobio ponudu od pet miliona dolara za snimanje pet muzičkih albuma, ali ju je unuk slavnog Prislija odbio.

Pročitajte: Svi su im zavideli, ali u njihovom braku nije bilo sve savršeno - Zašto su se razveli Prisila i Elvis Prisli

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lisa Marie Presley (@lisampresley) дана 20. Јун 2018. у 6:38 PDT

Kralj rokenrola Elvis Prisli takođe je prerano preminuo, u 42. godini. Prisli je za života postao legenda. Za dvadeset godina karijere prodao je 150 miliona ploča i glumio u tridesetak filmova.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lisa Marie Presley (@lisampresley) дана 20. Јун 2018. у 1:07 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram