Prisila Prisli o braku sa Elvisom: Za njega sam bila kućni ljubimac

Prisila Prisli o braku sa Elvisom: Za njega sam bila kućni ljubimac

Autor: | 29/12/2016

0

Bivša supruga Elvisa Prislija, Prisila, šokirala je svet. Ona je u ispovesti progovorila koliko joj je brak s pokojnim pevačem bio mučan.


- Nisam imala svoj život. Tretirao me je kao kućnog ljubimca i svoj projekat. Iako sam ga volela, osetila sam slobodu kad sam se razvela - izjavila je Prisila i dodala:

- Elvis me nikad u životu nije video bez šminke. Čak sam i pre spavanja nanosila dodatan sloj maskare i rumenila. To je cena koju sam platila - ispričala je ona.

Prisila Prisli: Mrzeli su me i kada sam se udala i kada se razvela od Elvisa

Prisila je upoznala Elvisa sa 14, udala se sa 22, a razvela sa 27 godina.

- Teško je poverovati da sam na prvi plesni kurs otišla sa 28, a prvi ček sam potpisala tek sa 29 godina. I dalje sam ga volela jednako, ali sam morala drugačije da živim - kaže Prisila.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/svi-su-im-zavideli-ali-u-njihovom-braku-nije-bilo-sve-savrseno-zasto-su-se-razveli-prisila-elvis-prisli/

Ona je dodala da joj je pevač oduzeo najbolje godine života, i to mu zamera.

- Nije voleo da me gleda kako se oblačim, pa sam to uvek morala da radim u drugoj sobi. Zanimala sam ga samo kad sam gola ili glamurozna.

Živjela sam kroz njega, nisam imala svoj život. Elvis mi je ukrao mladost - rekla je Prisila, prenosi 24sata.hr. Priznala je kako je bila potpuno izgubljena tinejdžerka. Supruga je morala da sluša i prilagođava mu se. Svi ljudi koje je znala bili su i njegovi prijatelji pa je bila potpuno usamljena.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/prisila-prisli-otkrila-o-cemu-je-pricala-sa-elvisom-dan-pre-nego-sto-je-umro/

- Kada je išao na turneje, ja sam išla na časove plesa. Tada sam shvatila da neke udane žene imaju život - rekla je Prisila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty