Prisila Prisli otkrila o čemu je pričala sa Elvisom dan pre nego što je umro

Prisila Prisli otkrila o čemu je pričala sa Elvisom dan pre nego što je umro

Autor: | 02/11/2015

0

Prisila Prisli otvoreno je govorila o njenom poslednjem razgovoru sa Elvisom Prislijem, dan pre nego što je umro. Tokom razgovora ubeđivao ju je da je sve u redu.

Elvis je umro u svom domu od srčanog udara 16. avgusta 1977. godine nekoliko sati pre nego što je trebalo da iz Memfisa krene na novu turneju, kojoj se i te kako radovao.

- Razgovarali smo nekoliko dana pre nego što je umro i to mnogo. Pitala sam ga da li je sve u redu i da li je uzbuđen zbog turneje, a on je na sve pozitivno odgovarao. Voleo je posao, ali se bavio mnogim pitanjima i sve odluke je sam donosio. To nije bilo nimalo lako - rekla je Prisila u emisiji Džonatana Rosa.

Na pitanje da li je bila zabrinuta zbog Elvisa, ona je odgovorila da jeste, ali da ju je on ubeđivao da se oseća odlično.

Njih dvoje su se upoznali 1959. godine kada je Prisila imala 14, a Elvis 24 godine. Osam godina kasnije su se venčali, a četiri godine pre Elvisove smrti su se razveli.

- Toliko sam ga dobro poznavala da sam znala sve ono što on voli, šta mu se sviđa, znala sam njegove misli, a razumeli smo se kao odrasli iako sam ja sa njim bila još od tinejdžerskih dana - kaže Prisila.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin